Nina - Ovary Care

PCOS tüneteim vannak, és mióta az Ovary Care kapszulát fogyasztom, az arcomon lévő pattanások végre elkezdtek eltűnni.

PCOS tüneteim vannak: hormonális akne és pattanások a száj, az áll, a nyak, a dekoltázs és a hát környékén, enyhébb szőrösödés az állon és a mellkason, elég intenzív PMS és túlsúly, amitől nehezen tudok megszabadulni.

Ugyanezekkel a problémákkal küzdök már több éve. A tünetek intenzitása kissé ingadozik, de hosszú távon nincs jelentős változás, függetlenül attól, hogy kiegyensúlyozott étrendet követek-e vagy sem, és kerülöm-e a tejtermékeket vagy nem. Fogamzásgátló tablettát soha nem szedtem.

Mindezek után úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Carnium Botanicals termékeit, mivel elég sok pozitív reakcióról és pozitív eredményről hallottam. Megrendeltem az Ovary Care-t, és egy hónap használat után elmondhatom, hogy némi különbséget észlelek a hormonális pattanások kitörése terén. 

Emellett a PMS tünetei is enyhébbnek tűnnek, mint az elmúlt három hónapban (közvetlenül a menstruációm előtt általában fáradtságot, érzékenységet, olyan mértékű stresszt érzek a testemen, hogy nem tudok aktív lenni, ezenkívül érzékeny mellek, immunrendszeri összeomlás, és az elmúlt két hónapban éjszakai remegést és lázat is éreztem). Ebben a hónapban a fent felsorolt tünetek közül néhánynak az intenzitása jelentősen csökkent. 

Meggyőződésem, hogy minél tovább fogyasztom az Ovary Care-t,annál jobbak lesznek az eredmények. 

Ajánljuk
background
12 Vélemény
Ovary Care
120 KAPSZULA
Készleten

/ 1 hónapra elegendő / ** 336,33 Ft ** naponta

Az Ovary Care a Myo-inozitol és a Caronositol®️ (vagy D-chiro-inozitol) keveréke. A Caronositol®️ a szentjánoskenyérfa kivonata, magas D-pinitol tartalommal. A kapszulákban természetes 40:1 arányban találhatók meg a szervezetben. Hozzáadva a D3-vitamint és a folsav aktív formáját (MTHF).  Az Ovary Care természetesen támogatja a női hormonok egyensúlyát, a szabályozott menstruációs ciklust, valamint a petefészkek (különösen a PCO és PCOS) és nemi szervek egészségét.
10.090 Ft
Hasonló cikkek
Vivien - Ovary Care
A PCOS miatt problémáim voltak a szabálytalan menstruációval és a bőrömmel. Most végre megszabadultam tőlük!
Alíz - Her Biotic + Fem Care
Krónikus problémáim voltak az intim candida miatt. A Her Biotic és a FemCARE kapszulák segítségével javult az életminőségem.
Ilona- Her Biotic + Maca
A múltban mindig súlyos PMS-em volt. Nagyon érzelmes voltam, és sok hangulatingadozásom volt.