Viktória - Ovary Care + Her Biotic
Lassan 3 hónapja szedem az Ovary Care és Her Biotic termékeket. Már a második hónap után éreztem a hatásukat.

Lassan 3 hónapja szedem az Ovary Care és Her Biotic termékeket. Már a második hónap után éreztem a hatásukat. Lassan 5 éve szenvedek emésztési puffadási problémával illetve visszatérő candida gyulladással. Amint egy kicsit nem figyeltem a táplálkozásra vagy közös fürdőbe voltam egyből előjött a fertőzés. Rengeteg gyógyszert krémet próbáltam, de mindig újra és újra kialakultak a problémáim és aztán újra kezdődött elölről... Nőgyógyász, krémek, gyógyszer stb stb... Aztán megláttam ezt a terméket, először kételkedtem, hisz  már annyi mindent kipróbáltam és semmi se segített. De aztán úgy döntöttem, hogy megrendelem egy utolsó esély, hisz láttam, hogy nagyon jók a visszajelzések. Ezért rendeltem meg a Her Biotic terméket. Nekem nagyon sokat segített. Hisz előtte 1-2 havonta mindig kiújult a fertőzés, most viszont 3 hónapja jele sincs és a puffadásom is elmúlott. 

A mások problémám pedig az volt, hogy abba hagytam lassan egy éve a fogamzásgátlót és nem tudott visszaállni a menstruációm. Volt, hogy 3 hónapig nem jött meg és volt hogy 2 hét múlva megjött. Illetve egy vizsgálaton kiderült, hogy HPV vírussal vagyok fertőzött magas kockázatúval. Nyilván nagyon megijedtem, de olvasta az Ovary Care termékről, reméltem, hogy segíteni fog nekem. 3 hete jártam nőgyógyásznál és teljesen negatív az eredményem. A HPV vírus el is tűnt 4 hónap után, ebből 2,5 hónapja szedtem az Ovary Care kapszulát és eltűnt. Számomra hihetetlen. De igaz!


Ajánljuk
background
8 Vélemény
Ovary Care
120 KAPSZULA
Készleten

/ 1 hónapra elegendő / ** 336,33 Ft ** naponta

Az Ovary Care a Myo-inozitol és a Caronositol®️ (vagy D-chiro-inozitol) keveréke. A Caronositol®️ a szentjánoskenyérfa kivonata, magas D-pinitol tartalommal. A kapszulákban természetes 40:1 arányban találhatók meg a szervezetben. Hozzáadva a D3-vitamint és a folsav aktív formáját (MTHF).  Az Ovary Care természetesen támogatja a női hormonok egyensúlyát, a szabályozott menstruációs ciklust, valamint a petefészkek (különösen a PCO és PCOS) és nemi szervek egészségét.
10.090 Ft
Hasonló cikkek
Nina - Ovary Care
PCOS tüneteim vannak, és mióta az Ovary Care kapszulát fogyasztom, az arcomon lévő pattanások végre elkezdtek eltűnni.
Vivien - Ovary Care
A PCOS miatt problémáim voltak a szabálytalan menstruációval és a bőrömmel. Most végre megszabadultam tőlük!
Alíz - Her Biotic + Fem Care
Krónikus problémáim voltak az intim candida miatt. A Her Biotic és a FemCARE kapszulák segítségével javult az életminőségem.