Vivien - Ovary Care
A PCOS miatt problémáim voltak a szabálytalan menstruációval és a bőrömmel. Most végre megszabadultam tőlük!

Mivel nem nagyon olvastam véleményeket, gondoltam leírom én a tapasztalataimat, hátha ezzel tudok segíteni Még nincs pontosan 1 hónapja hogy szedem az Ovarycare nevű terméket de határozottan érzem a javulást. Először is kevesebb lett a pattanásom (tudni kell, hogy mellette 180g-os szénhidrát diétát is folytatok) , erre azért még kiszeretném próbálni a Herbiotic terméket is. Eddig a PCOS miatt minden menzeszem ilyen kínlódós barnázással kezdődött, na most istenesen megjött ahogy kell, illetve eddig olyan 33-34 napos ciklusaim voltak amióta legalábbis PCOSsel küzdök, így most nagyon örültem, hogy 31 napra megjött. Beváltak a hozzáfűzött reményeim, sőt nem gondoltam volna, hogy már 1 havi adagnál is megindul a változás. Kicsit hosszúra sikerült, de fordított esetben én is szeretek alapos véleményeket olvasni, az hogy "nekem bevált, vagy szerintem nagyon jó termék" nem mond sokat, így igyekeztem kifejteni. 


background
8 Vélemény
Ovary Care
120 KAPSZULA
Készleten

/ 1 hónapra elegendő / ** 336,33 Ft ** naponta

Az Ovary Care a Myo-inozitol és a Caronositol®️ (vagy D-chiro-inozitol) keveréke. A Caronositol®️ a szentjánoskenyérfa kivonata, magas D-pinitol tartalommal. A kapszulákban természetes 40:1 arányban találhatók meg a szervezetben. Hozzáadva a D3-vitamint és a folsav aktív formáját (MTHF).  Az Ovary Care természetesen támogatja a női hormonok egyensúlyát, a szabályozott menstruációs ciklust, valamint a petefészkek (különösen a PCO és PCOS) és nemi szervek egészségét.
10.090 Ft
Hasonló cikkek
Hanna- Her Biotic
Hosszú ideig gyomorégéssel és puffadással voltak problémáim. A menopauza idején a problémák súlyosbodtak. A Her Biotic sze...
Orsi - Her Biotic
Hálás vagyok, hogy a fájdalmas menstruációs problémák már a múlté.
Sára - Her Biotic
A Her Biotic segített a rendszeresebb emésztésben, és javította intim egészségemet.