Alexa - Vegan Collagen Booster
Egy hónapja kezdtem el szedni a VEGAN COLLAGEN BOOSTER -t, és garantálom, hogy az eredmények láthatóak, de mindenekelőtt érezhetőek. Nekem úgy tűnik, hogy visszanyertem az elmúlt években elvesztett erőmet. És nem csak ezt, a bőröm nyert a ragyogásán és hidratált, ez a ragyogás belülről fakad, mert végre tudom mire van szüksége a testemnek.

Helló, Alexa a nevem, és elsősorban anya vagyok, de gondoskodom a jó közérzetről is, kozmetikus vagyok!

Napjaim nagy részét kissé kényelmetlen helyzetben töltöm, hajlított háttal , a karom mindig feszítve vannak stb. Évek óta másoknak tanácsolok , hogy mit kell tenniük ahhoz, hogy jól érezzék magukat, és vigyázzanak magukra és a testükre, de mióta rájöttem, hogy endometriózisban szenvedek, rájöttem, hogy nekem is jobban oda kell figyelnem a testemre.

Az évszakok változásával változásokat észleltem a testemben és hátfájást is. Tehát egy hónapja elkezdtem szedni a VEGAN COLLAGEN BOOSTER -t, és garantálom, hogy az eredmények láthatóak, de mindenekelőtt érezhetőek.

Nekem úgy tűnik, hogy visszanyertem az elmúlt években elvesztett erőmet. Új energiával kezdem a napot, és ez már nem zavar, ha sok órát ülsz. És nem csak ez, a bőröm ragyogást nyert és hidratált, mint egy krém soha, és ez a ragyogás belülről fakad, mert megértem, mire van szüksége a testemnek. 

Imádom ezt a terméket. Köszönöm. 

Ajánljuk
background
4 Vélemény
Vegan Collagen Booster
60 KAPSZULA
Készleten

/ 1 hónapra elég / ** 306,33 Ft ** naponta

A Vegan Collagen Booster egy vegán anyagokon alapuló innovatív készítmény, amely természetes módon stimulálja a test  saját kollagén termelését. Segít fenntartani a feszes és ragyogó bőrt, a fényes hajat, az erős körmöket, az egészséges fogakat, a hajlékony ízületeket és az erős csontokat. 

9.190 Ft
Hasonló cikkek
Anikó Kovács - Her Biotic
Két éve súlyos hasi fájdalmaim voltak, 5 műtétem volt. Két hónapig voltam kórházban, sok gyógyszert kaptam. Annyira szomor...
Anna Farkas - Her Biotic
A legtöbb nőhöz hasonlóan én is találkoztam alkalmi gyulladásokkal, amelyek a „rossz étrend” és a stressz hatására keletke...
Judit
Az Unibiotic probiotikumoknak köszönhetően csodálatos nyaralást töltöttünk el, emésztési problémák nélkül.