Visszatérítési szabályzat

A fogyasztónak a szerződéstől való elállásának joga.

Távértékesítési szerződések esetén a fogyasztónak joga van 14 napon belül e-mailben (info@carniumbotanicals.hu) vagy valamilyen más kommunikációs csatornán keresztül tájékoztatni a vállalatot arról, hogy eláll a szerződéstől, anélkül, hogy meg kellene mondania a döntése okát.

A fogyasztónak legkésőbb a megrendeléstől való elállásról szóló értesítést követő 14 napon belül vissza kell küldenie az árut a vállalatnak. A fogyasztó visszaküldi az árut a következő címre: BIO PAK d.o.o., Savska loka 22, 400 Kranj, Slovenija. Az egyetlen költség, amelyet a fogyasztó visel a megrendeléstől való elállással kapcsolatban, az áru visszaküldésének közvetlen költsége.

A fogyasztónak sértetlenül és azonos mennyiségben kell az árut visszaküldenie az eladónak, kivéve, ha a termék a fogyasztó hibája nélkül megsemmisült, megrongálódott, elveszett vagy mennyisége csökkent.

Az áru visszaküldése során a fogyasztó elküldi az árukról és a személyes adatokról szóló számlát, valamint egy számlaszámot is (IBAN kóddal) , amelyre szeretné kapni a visszaküldött áru értékét. A szerződéstől való elállástól számított 30 napon belül visszatérítjük a befizetést.

A szerződéstől való elálláskor, ahol a promóciós kódot vagy a kedvezmény kódját használták, ezeket az összegeket kedvezménynek tekintjük, és nem térítjük vissza a felhasználónak. Csak a befizetett összeget utaljuk vissza a felhasználó bankszámlájára, és ugyanakkor a felhasználónak egy promóciós kódot adunk vissza egy új kód formájában. A szerződéstől való elállás után az ajándékutalvány fizetési eszköznek minősül, és ajándékutalványként visszaküldjük a felhasználónak.