táplálkozási tanácsadó
Kordež Petra
A nevem Kordež Petra, táplálkozási tanácsadó és a Carnium Botanicals márka fejlesztési vezetője vagyok, és olyan személy, aki mindig rendelkezésre áll további tanácsokért az Ön egészségügyi céljainak elérésében. Küldetésem az, hogy segítsek az embereknek egészségesebb, nyugodtabb, energikusabb életet élni.

A táplálkozási tanácsadóként szerzett több éves tapasztalatnak köszönhetően, sok ügyféllel személyre szabottan dolgozva, megértette velem, hogy mindig fel kell fedeznünk a betegség okát, és ezáltal kell megszüntetnünk.

A tünetek kezelésével eloltjuk a jelenlegi tüzet, amely nagyon gyorsan visszagyulladhat.

Ezért minden betegséget holisztikusan kell kezelnünk. Először meg kell értenünk az állapotot, a betegséget, majd meg kell változtatnunk bizonyos szokásainkat, és segíteni kell magunkat olyan készítményekkel, amelyek természetesek, mellékhatások nélkül, és amelyekre testünknek szüksége van az optimális működéshez.

Mindazt, amit megosztok veletek ezen a weboldalon, érdeklődéssel és szakszerűséggel kutattam. Megosztom veletek az egészséges, teljes és ragyogó élet eredményeit.
BIO PAK családi vállalkozás
Az összes Carnium Botanicals terméket a családi Bio pak cég gyártja, ahol steril, tiszta környezetben gondoskodunk az ellenőrzött, technológiailag fejlett élelmiszer- és étrend-kiegészítők gyártásáról. Minden termék Szlovéniában készül, a legmagasabb európai előírások szerint.