FAQ

Termékek

Mik azok az étrend-kiegészítők?

Az étrend-kiegészítők olyan típusú élelmiszerek, amelyek célja a normál étrend kiegészítése. Koncentrált tápanyagok vagy más táplálkozási vagy fiziológiai hatású anyagok forrásai, amelyek egyébként is jelen vannak az élelmiszerekben. Az étrend-kiegészítők így előnyösek lehetnek az egyes tápanyagok alkalmi hiányosságai esetén.

Mennyi idő alatt jelentkeznek a pozitív hatások?

Az eredmények megjelenhetnek már az első hónap fogyasztása után is, de leggyakrabban három hónap folyamatos használat után jelentkeznek. A legjobb eredmény érdekében ezért ajánlott étrend-kiegészítőket szedni legalább 3 hónapig.

Szedhetek-e kiegészítéseket gyógyszeres kezelés közben?

Javasoljuk,hogy forduljon orvosához az étrend-kiegészítők szedése előtt, különösen akkor, ha gyógyszert szed.

Abbahagyhatom a gyógyszeres kezelést, miközben szedem a kiegészítőket?

Nem. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszereket, csak támogatásra vannak. Ha bármilyen gyógyszert szed, javasoljuk, hogy bármilyen étrend-kiegészítő szedése előtt forduljon orvosához.

Szedhetek-e étrendkiegészítőket terhesség vagy szoptatás alatt?

Forduljon orvosához, mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt szedne terhesség vagy szoptatás alatt.

A táplálék-kiegészítők kiegyensúlyozott étrend vagy testmozgás nélkül is működnek?

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet.

 

Biztonságosak a Carnium Botanicals kiegészítők?

Termékeink és összetevőik a legmagasabb európai szabványoknak megfelelően készülnek. Ezen felül megfelelnek a GMP, a HACCP és az ISO szabványoknak is.

Hogyan szerezhetek több információt a termékekről?

Javasoljuk, hogy írjon nekünk az info@carniumbotanicals.hu vagy a WhastApp telefonszámon +386 70 493 081., hogy részletesebb információkat küldhessünk a termékekről.

Rendelés 

Hogyan lehet rendelni?

A weboldalon: Keresse meg a megrendelni kívánt terméket és tegye be a kosárba, adja meg adatait és válassza ki a fizetési módot (hitelkártya, paypal vagy utánvéttel).

Ellenkező esetben felveheti velünk a kapcsolatot és megrendelheti:

Milyen fizetési módokat kínálnak?

  • Hitelkártya
  • PayPal
  • Utánvétes fizetés

Honnan tudom, hogy a megrendelés sikeres volt-e?

A megrendelés leadása után azonnal kap egy visszaigazoló e-mailt. E-mail értesíti Önt arról, hogy a megrendelést elfogadtuk és folyamatban van. Ha néhány percen belül nem kapja meg az értesítést, keresse meg a "SPAM" mappát vagy. "Levélszemét"-et.  Mentse el ezt az e-mailt, mivel az tartalmazza a rendelési számot.

Megváltoztathatom a rendelésemet?

A megrendeléstől számított 24 órán belül megváltoztathatja megrendelését. Küldjön egy e-mailt az info@carniumbotanicals.hu

A kiszállított megrendelések már nem módosíthatók.

Hogyan lehet lemondani a megrendelést?

A megrendeléstől számított 24 órán belül lemondhatja megrendelését. Küldjön nekünk egy üzenetet az adataival és a megrendelés számával e-mailben az info@carniumbotanicals.hu

Szállítás

Milyen a szállítási idő?

A megrendelés teljesítése után legfeljebb két munkanapig feldolgozás alatt áll a rendelés. A szállítás 4 és 5 munkanap között várható, attól a pillanattól kezdve, hogy a csomag elhagyja raktárunkat. A csomagot a GLS futár kézbesíti.

Milyen a szállítási költség?

Minden 15000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás ingyenes. Az 15000 Ft alatti megrendeléseknél a szállítási költség 1500Ft. Csak a magyarországi szállítmányokra vonatkozik.

Mit tegyek sikertelen szállítás esetén?

Küldjön nekünk egy üzenetet az adataival és a megrendelés számával e-mailben az info@carniumbotanicals.hu