Gyors kiszállítás
Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett.

Általános feltételek

Az Általános használati feltételek a fogyasztóvédelmi előírásokkal összhangban, Szlovénia Kereskedelmi és Iparkamarájának ajánlásai, valamint a virtuális és az elektronikus üzletekre vonatkozó nemzetközi kódexek alapján készült. A Carniumbotanicals márkát (a továbbiakban: az „Online áruház”) a BIO PAK pakirnica d.o.o. (a továbbiakban az „Eladó”), egy e-kereskedelmi szolgáltató kezeli.

Az Eladó:

BIO PAK d.o.o., Savska loka 22, 4000 Kranj, Szlovénia.
Cégjegyszám: 8013616000
Adóazonosító szám: SI 90897455

Az Online áruházban való regisztrációkor a látogató egy felhasználónevet kap, amely megegyezik a regisztrációkor használt e-mail címmel, és egy jelszót választ. A felhasználónév és a jelszó azonnal összeköti a látogatót a megadott adatokkal. A regisztrációval a látogató garantálja, hogy nagykorú, és hogy jogában áll kötelező érvényű szerződéseket kötni. A regisztrációval a látogató felhasználóvá válik, és vásárlási jogot szerez. A vásárlást követően a felhasználó vásárlóvá válik.

A jelen feltételek határozzák meg az Online áruház működését, a látogató, a felhasználó és a vásárló jogait és kötelességeit, valamint a kereskedő és a vásárló mint az Online áruházból származó termékek vevője közötti üzleti kapcsolatot.

Az oldal tartalma tájékoztató és oktatási célokat szolgál, nem helyettesíti az orvosi konzultációt. Tanácsunk és javaslataink hasznosságát illetően javasoljuk, hogy a vevő forduljon orvosához, saját egészségi állapotának érdekében.

Az információ elérhetősége
Az Eladó vállalja, hogy az alábbiakat mindig biztosítja a felhasználó számára:

A kereskedő személyére vonatkozó tájékoztatás (különösen a vállalat és annak székhelye, valamint a cégjegyzékszám, amelyre a vállalat be van jegyezve);
Elérhetőségi adatok, amelyek segítségével a felhasználó gyorsan és hatékonyan kommunikálni tud az Eladóval (e-mail cím, telefon stb.)
Az Online áruházban kínált termékek vagy szolgáltatások alapvető jellemzőire vonatkozó információ, beleértve az eladás utáni szolgáltatásokat és a jótállásokat;
Az Online áruházban kínált termékek vagy szolgáltatások elérhetőségére vonatkozó információ;
A termékek kiszállítására és a szolgáltatások végrehajtására vonatkozó feltételek, különösen a kiszállítás helye és ideje;
A fizetési módra vonatkozó információ;
Az online áruházban található kínálatok érvényességének dátuma;
A szerződéstől való elállás határidejére, valamint az elállás feltételeire vonatkozó információk;
A termékek visszavételének lehetőségére, valamint arra vonatkozó információk, hogy a visszatérítés jár-e költségekkel a felhasználó számára.
A felhasználói panaszbejelentés folyamatára vonatkozó eljárás, és a megfelelő menedzser elérhetőségi adatai.
Termékajánlatok, szállítási idő és vásárlások
Az online vásárlás természetéből adódóan az Online áruházban található termékkínálatok gyorsan változnak és frissülnek. Ennek eredményeként előfordulnak hibák. Kérjük, hogy a hibákról e-mailen tájékoztasson bennünket! A lehető leghamarabb megpróbáljuk rendbe hozni őket.

Szállítási idő

A készleten lévő termékek szállítási ideje 3-4 munkanap a Magyarországon található címek esetén, kivéve, ha a Magyar Posta időben ki tudja szállítani a termékeket (lásd: 11. pont) A Magyarországra vonatkozó szállítási idő minden termék esetén fel van tüntetve a termék oldalán az online áruházban. Az online áruházban található összes termék reális időn belül elérhető.

A termékek kiszállítása

A rendelés leadásakor a felhasználónak meg kell határoznia egyet az alábbi szállítási módok közül:

hagyományos postai kiszállítás, a 15000 forint alatti vásárlások esetén a vásárló által fizetendő szállítási költség 1500 forintnak megfelelő összeg,
a 15000 forintnál nagyobb értékű megrendelések esetén a szállítás ingyenes.
Kiszállításkor a vásárló készpénzben fizeti ki a teljes összeget közvetlenül a futárnak. Készpénzes fizetés esetén ajánlott a pontos fizetendő összeget előkészíteni.

Fizetési módok
Az Eladó az Online áruházból vásárolt termékek megvásárlásakor az alábbi fizetési módokat biztosítja:

Készpénzes fizetés kiszállításkor: ebben az esetben a megrendelt termékeket a kiszállításkor kell közvetlenül kifizetni;
Bankkártya (Visa, Mastercard, AMEX, JCB, Diners);
Paypal
Árak
Az Online áruházban található minden ár Ft-ban van megadva, és amennyiben nincs kifejezetten ellenkezőleg feltüntetve, az áfát tartalmazza. Minden áruházi ár a termékre vonatkozik, így az a szállítási költséget nem tartalmazza (lásd: 3. és 10. pont). Minden ár kizárólag az Online áruházban leadott termékekre érvényes.

Minden ár a rendelés leadásának idejére vonatkozik, és nincs előre meghatározott érvényességi ideje, ezért kizárólag az adott változtatásokra vonatkoznak. Az Eladó mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legpontosabb információt biztosítsa, azonban előfordulhat, hogy az árra vonatkozó információ helytelen. Ilyen esetekben, illetve amennyiben a termék ára a megrendelés feldolgozása során, vagyis a rendelés leadásának ideje és annak visszaigazolása között változik, az Eladó vállalja a következőket:

Tájékoztatja a felhasználót (vásárlót) az új árról, a felhasználónak (vevőnek) lehetősége van a megrendelés részleges vagy teljes módosítására, annak törlésére vagy az új ár megerősítésére, további költségek nélkül, vagy
Lehetővé teszi, hogy a felhasználó (vásárló) törölje a vásárlást, és olyan megoldást ajánl, amely mindkét fél számára előnyös és kielégítő.
A vásárlás folyamata

A megrendelés elfogadása

A megrendelés leadása után a vásárló (vevő) e-mailben értesítést kap az Eladótól a megrendelés elfogadására vonatkozóan. A vásárló (vevő) az értesítés kézhezvételétől számított 1 órán belül következmények nélkül törölheti a megrendelést. A megrendelés leadását követően a megrendelés törlésének lehetőségén kívül a vásárló (vevő) már nem módosíthatja a megrendelés tartalmát, kivéve, ha felveszi az eladóval a kapcsolatot a következő e-mail címen: info@carniumbotanicals.hu. Az egyes megrendelésekre vonatkozó teljes körű információ mindig elérhető a felhasználó (vásárló) számára az Eladó weboldalán található profilon.

A megrendelés visszaigazolása

Ha a vásárló (vevő) nem törli a megrendelést, akkor annak feldolgozása folytatódik. A megrendelés kézhezvételekor az Eladó ellenőrzi a megrendelést és a megrendelt termékek elérhetőségét, és visszaigazolja a megrendelést vagy konkrét okokból visszautasítja azt. Az Eladó továbbá fel is veheti a kapcsolatot a vásárlóval, a vásárló által megadott telefonszámon, az adatok ellenőrzése vagy a kiszállítás pontosságának garantálása érdekében. A megrendelés visszaigazolását követően az Eladó e-mailben tájékoztatja a felhasználót (vevőt) a kiszállítás várható időpontjáról. A felhasználó (vevő) és a kereskedő közötti vásárlási szerződés ezen a ponton visszavonhatatlanul megkötésre kerül.

Kiszállított áru

Az Eladó előkészíti a megrendelt termékeket a meghatározott időtartamon belül. Az Eladó elektronikus üzenetben tájékoztatja a vásárlót (vevőt) arról, hogy kihez lehet fordulni panasz vagy késedelmes szállítás esetén. Magas kereslet vagy a kiszállítási folyamatban bekövetkezett késedelmek miatt a szállítási idő esetenként meghaladhatja a feltüntetett időtartamot.

Vásárlási szerződés
Az Eladó papír alapú számlát állít ki a felhasználó számára, aki az Online áruházból a terméket megvásárolja, amely számlán szerepel a költségek eloszlása, valamint a megvásárolt termék szükség és lehetőség szerinti visszaküldésével történő elállás jogának magyarázata. A vásárlási szerződést a megrendelés formájában az Eladó elektronikusan saját szerverén tárolja, és ahhoz a vásárló (vevő) a profiloldalán keresztül bármikor hozzáférhet. A vásárlási szerződés megkötésére magyar nyelven kerül sor.

Az Eladó és a vásárló (vevő) között akkor jön létre a szerződés, amikor az Eladó visszaigazolja a megrendelést (lásd: 6.2 pont). Ettől a pillanattól kezdve a vásárláson belüli árak és a vásárlási feltételek rögzítettek, és mind az Eladóra, mind a vásárlóra (vevőre) vonatkoznak.

Az elállás joga, a termékek visszavétele

A szerződéstörlés joga

A vásárlónak (vevőnek) jogában áll a vásárlási szerződéstől ok nélkül elállni. Az elállási időszak 14 nappal azután jár le, hogy az áruk a vásárló (vevő) vagy a futárszolgálaton kívüli, a vásárló (vevő) által megadott harmadik személy fizikai birtokába kerülnek. Az elállási jog gyakorlásához a vásárlónak (vevőnek) egyértelmű (levélben vagy e-mailben küldött) nyilatkozatban kell tájékoztatnia az Eladót a szerződéstől való elállásra vonatkozó döntéséről. Az elállási határidő betartásához elegendő, ha a vásárló elállási jogára vonatkozó kommunikációt az elállási határidő lejárta előtt elküldik.

Az elállás következményei

Ha a vásárló (vevő) eláll a szerződéstől, akkor az Eladó minden, az Eladónak befizetett összeget visszatérít, beleértve a szállítási költséget is (a kiegészítő költségek kivételével, amelyek a standard kiszállítástól eltérő szállítási módból eredtek). Az Eladó levonhat a visszatérítés összegéből a kiszállított áruk értékvesztesége esetén, amennyiben az értékveszteség abból ered, hogy a vásárló nem megfelelően kezelte az árukat.

Az Eladó indokolatlan késedelem nélkül visszatéríti az összeget:

a) legfeljebb 14 nappal azután, hogy az Eladó megkapja a visszaküldött árukat
b) (ha korábban) 14 nappal azután, hogy a vásárló (vevő) bizonyítékot biztosít arra vonatkozóan, hogy visszaküldte az árukat, vagy
c) ha nem szállítottak ki terméket, akkor 14 nappal azután, hogy az Eladó értesítést kap az elállásról.
Ellenkező megállapodás hiányában az Eladó az eredeti tranzakcióval megegyező fizetési móddal téríti meg az összeget. A vásárlónak (vevőnek) a visszatérítésből nem származik költsége. Az eladó késleltetheti a visszatérítést, ha még nem kapta meg a visszaküldött árukat, vagy ha nem kapott bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy az árukat visszaküldték.

A vásárló (vevő) köteles indokolatlan késedelem nélkül, az elállás közlésétől számított legkésőbb 14 napon belül visszaküldeni az árukat. A határidő betartásához a vásárlónak (vevőnek) a 14 napos határidő lejárta előtt kell visszaküldenie az árukat. Az áruk visszaküldésének költsége a vásárlót (vevőt) terheli.

A termékeket sértetlenül, eredeti csomagolásukban és változatlan minőségben kell visszaküldeni az Eladónak, kivéve ha a termékek a vásárlón kívüli okokból megsérültek, elvesztek, lejártak vagy azok mennyisége nem megfelelő.

A vásárló (vevő) felelős az áruk minden abból eredő értékcsökkenéséért, hogy az árukat az áruk természetének, jellemzőinek vagy működésének megállapításához szükségestől eltérő módon kezelte.

A vásárlónak (vevőnek) nem áll jogában elállni lezárt áruk kiszállítására vonatkozó távollévők közötti szerződéstől, ha az árukat a kiszállítást követően felnyitották, és egészségügyi vagy higiéniai okokból már nem alkalmasak visszaküldésre.

Az Eladó az összes terméket szállítódobozba helyezi, mielőtt kiküldi őket. A csomagolást megelőzően az összes termék sérülésmentes, azokat figyelmesen ellenőrzik, és eredeti csomagolásukban adják tovább.

A visszaküldött termékek esetén az Eladó a lehető legrövidebb időn belül, maximum 14 nappal azután, hogy kézhez kapta a vásárlótól az elállásra vonatkozó értesítést, jóváírja a megfizetett összeget, vagy ajándékutalvánnyal történt vásárlás esetén az azonos értékű ajándékutalványt állít ki a vásárló számára. A vásárlás során használt árengedmények és promóciós kódok nem biztosíthatók a vásárló számára elállás esetén. A megfizetett összeget az eladó az ügyfél aktuális számlájára téríti vissza. Ajándékkártyával történő fizetés esetén a visszatérítésre jóváírás formájában kerül sor.

Annak ellenére, hogy mindig figyelmesen járunk el, az oldalon található adatok frissítése során nem lehetséges kizárni minden hibát.

Az Eladó vállalja, hogy a lehető leggyorsabban helyrehozza az észlelt hibát.

A vásárló e-mailben tudja tájékoztatni az Eladót a hibákra vonatkozóan.

Ha a hibából eredően indokolatlan költségek merültek fel, akkor az Eladó azt köteles a lehető leghamarabb visszatéríteni a vásárlónak (vevőnek).

Az adminisztratív hibák megoldása
A hibák az alábbi esetekben minősülnek adminisztratív hibának:

ha a terméknél hiányzik egy alapvető jellemző, amely szükséges a normál használatához,
ha a terméknél hiányzik egy olyan jellemző, amely szükséges ahhoz a felhasználáshoz, amelyre a vevő azt megvásárolta, és az Eladó ismeri vagy az Eladónak ismernie kellene az adott tulajdonságot,
ha a termék nem rendelkezik azokkal a jellemzőkkel vagy tulajdonságokkal, amelyekről kifejezetten vagy hallgatólagosan megegyeztek, vagy amelyet elrendeltek,
ha az Eladó olyan terméket szállíttatott ki, amely nem felel meg a mintának vagy a modellnek, kivéve, ha a minta vagy a modell kizárólag értesítés célját szolgálja.
A vásárló (vevő) köteles tájékoztatni az Eladót és pontosan leírni a problémát a hiba észlelésétől számított maximum 1 hónapon belül, az alábbi e-mail címre küldött üzenet formájában: info@carniumbotanicals.hu. Az Eladó nem vonható felelősségre a termék megvásárlását követő 2 év után bekövetkező hibákért. A vásárlónak (vevőnek) lehetővé kell tennie, hogy az eladó megvizsgálhassa a terméket.

Ha a vásárló (vevő) a termék kézhezvételétől számított 6 hónapon belül panaszt nyújt be, akkor az Eladónak igazolnia kell, hogy a panasz alaptalan, vagyis hogy a termékben nincs hiba. Ha a vásárló (vevő) a 6 hónap letelte után nyújtja be a panaszt, akkor a vásárlónak (vevőnek) kell bizonyítania a hiba meglétét.

Ha a vásárló (vevő) helyesen tájékoztatta az Eladót egy hibára vonatkozóan, akkor jogában áll kérni, hogy az Eladó:

hozza helyre a hibát,
térítse meg a megfizetett összeg hibával arányos részét,
új termékekkel cserélje ki a hibás árukat,
térítse vissza a megfizetett összeget.
A vásárló (vevő) eldöntheti, hogy ezek közül a lehetőségek közül melyikkel él, az igénybevétel sorrendje nincs meghatározva.

Ha a hiba megléte vitathatatlan, akkor az Eladónak a lehető leghamarabb, maximum 8 napon belül teljesítenie kell a felhasználó kérését.

Amennyiben a hiba megléte vitatható, az eladó köteles írásban válaszolni a vásárlónak (vevőnek) a kéréstől számított legkésőbb 8 napon belül.

Elégedettségi garancia
Az üzletvezetés és ügyfélvédelem legmagasabb etikai normái mellett köteleztük el magunkat, amelyet 100%-os elégedettségi garanciánk képvisel.

Az elégedettségi garanciával rendelkező termékek egyértelműen meg vannak jelölve az online áruházban. Ha a vásárló (vevő) nem elégedett a vásárlással, akkor az Eladó teljes mértékben visszatéríti az összeget a vásárló (vevő) számára a garanciális igény kibocsátásától számított 30 napon belül. Elégedettségi garancia esetén a vásárlót (vevőt) terhelő egyetlen költség a termék Eladóhoz történő visszajuttatásának a költsége.

Az elégedettségi garancia a termékek kézbesítésének időpontjától számított 30 napig érvényes, arra a mennyiségre vonatkozóan, amelyet egy személy egy hónap alatt elhasznál. A vásárló (vevő) több hónapnyi használatra szánt csomagokért is kaphat visszatérítést, azonban a vásárló (vevő) köteles sértetlenül visszajuttatni a nem használt termékeket az eladónak, eredeti csomagolásukban és mennyiségben, valamint mellékelnie kell a felhasznált termékek csomagolását, kivéve ha megsemmisültek, megsérültek, elvesztek, vagy mennyiségük csökkent anélkül, hogy a vásárló (vevő) felhasználta volna őket.

Az elégedettségi garanciát kizárólag az eredeti számlával lehet igényelni.

A vásárló (vevő) ugyanarra a termékre vonatkozóan egy éven belül csak egyszer veheti igénybe az elégedettségi garanciát. A vásárló (vevő) egy éven belül összesen három elégedettségi garanciát vehet igénybe különböző termékekre.

Az Eladó biztosítja, hogy a termékek céljuknak megfelelően fognak működni, ha a vásárló (vevő) követi a megadott utasításokat. Ez az alapja az elégedettségi garancia igénybevételének.

Az eladó 30 napon belül visszatéríti a vételárat a vásárló (vevő) bankszámlájára, amelyet a vásárló (vevő) a garancia igénylésekor adott meg. A visszaküldött termékekre vonatkozóan további információért kérjük, küldjön üzenetet az info@carniumbotanicals.hu címre.

Szállítás
Az eladó a meghatározott időben kiszállítja a megvásárolt termékeket a vásárlónak (vevőnek). A csomagok szállítására szerződtetett partnereket a vásárlási folyamat végén adjuk meg. A kereskedő fenntartja a jogot arra, hogy másik kézbesítési szolgáltatást válasszon, amennyiben az hatékonyabbá teheti a kiszállítást.

Amennyiben az áru csomagolása láthatóan sérült, akkor a vásárló (vevő) a kiszállítást végző szolgáltatónak köteles benyújtani a panaszt az áru kézhezvételekor. Az ilyen áru vásárlója nem köteles elfogadni a kiszállított terméket, azt visszautasíthatja. Ha a csomag fizikailag sérült, abból áruk hiányoznak vagy arra utaló jelek találhatók rajta, hogy korábban kinyitották, akkor a vásárló (vevő) a kiszállítást végző szolgáltatóhoz köteles benyújtani a panaszt.

Biztonság
Az Eladó megfelelő technológiai és szervezeti eszközöket használ a személyes adatok és a fizetések továbbításának és tárolásának védelme érdekében. Az Eladó ebből a célból a felhatalmazott szervezet által kiadott 256 bites SSL-tanúsítványt használ.

Az engedélyezett online rendszerek felelősek a biztonságos hitelesítésért és a bankkártya-tranzakciókért. A bankkártyák hitelesítése reális időben, az adatok banknál történő azonnali ellenőrzésével történik. A kártyák adatait az Eladó szerverein nem tárolják.

A vásárló (vevő) továbbá felelős felhasználóneve és jelszava biztonságának biztosításáért, valamint azért, hogy számítógépén a megfelelő szoftvervédelmet és vírusirtót alkalmazza.

Adatvédelmi irányelv
Az Adatvédelmi irányelv az Általános használati feltételek részét képezi, és itt érhető el.

Felelősség
Az Eladó minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy az online áruházban megjelenő információ naprakész és helytálló legyen. A termékjellemzők, a szállítási idők és az árak gyors változásának eredményeként előfordulhat, hogy az Eladó nem tudja időben kijavítani a közzétett adatokat.

Habár az Eladó megpróbál pontos képeket biztosítani az online áruházban árusított termékekről, minden kép jelképesnek minősül. A képek nem jelentenek garanciát a megjelenített termék jellemzőire vonatkozóan.

Panaszok, viták és a törvény alkalmazása
Az Eladó betartja a fogyasztóvédelmi rendelkezéseket. Az Eladó hatékony ügyféltámogató rendszerrel rendelkezik a panaszok megoldására, és alkalmaz olyan személyeket, akiket a vásárló (vevő) probléma esetén e-mailen felkereshet. Problémák vagy ellenvetés esetén a vásárló (vevő) az alábbi e-mail címen léphet kapcsolatba az Eladóval: info@carniumbotanicals.hu. A panaszkezelési eljárás bizalmas.

Az Eladó öt munkanapon belül visszaigazolja a panasz beérkezését, és a garanciaigényt a törvény által meghatározott határidőn belül megoldja. Az Eladó törekszik minden vitát kölcsönös egyetértéssel megoldani. Ha nem sikerül kölcsönösen elfogadott megoldást elérni, az eladó és a felhasználó (vásárló) közötti minden jogvita a megfelelő bíróság hatáskörébe tartozik.

A jelen általános szolgáltatási feltételek, valamint az Eladó és a vásárló (vevő) közötti minden vita a szlovén jog hatáskörébe tartozik.

A jelen feltételekben nem meghatározott jogokra és kötelezettségekre a kötelmi törvénykönyv, az elektronikus kereskedelemről szóló törvény, az adatvédelmi törvény, valamint a fogyasztóvédelmi törvény rendelkezései vonatkoznak.

Bíróságon kívüli vitarendezés

A Bio pak a jogi normákkal összhangban nem ismeri el semmilyen peres eljáráson kívüli szolgáltató jogkörét a jogviták rendezésére, amelyeket a vásárló (vevő) kezdeményezett a fogyasztói jogviták peren kívüli eljárással történő megoldására vonatkozó törvény értelmében.

Amennyiben a vásárló (vevő) nem elégedett a panasz megoldásával, lehetősége van arra, hogy a fogyasztói jogviták bírósági eljáráson kívüli rendezéséről szóló törvénnyel összhangban az Európai Bizottság online vitarendezésre szolgáló oldalán keresztül kezdeményezze az adott fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezésére indított eljárást. A Bio pak a fogyasztói jogviták bírósági eljáráson kívüli rendezéséről szóló törvénnyel összhangban közzéteszi az Európai Bizottság online vitarendezésre szolgáló oldalára vezető hivatkozást: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home2.show

A vásárló (vevő) úgy is dönthet, hogy a vásárló (vevő) lakóhelye szerinti illetékes bíróságon pert indít.

A felhasználási feltételek módosulása
Amennyiben az online áruházak működésre, az adatvédelemre, vagy az Eladó online áruházának működésével kapcsolatos egyéb területekre vonatkozó szabályozásokat módosítják, valamint ha az Eladó saját üzletpolitikája módosul, akkor az Eladó módosíthatja és/vagy kiegészítheti az általános használati feltételeket. Az eladó ezekről a változásokról a megfelelő módon tájékoztatja a felhasználókat. A használati feltételek változtatása és/vagy kiegészítése minden esetben 8 nappal azután lép életbe, hogy a változtatást és/vagy kiegészítést közzétették. Amennyiben a változtatásokra és/vagy kiegészítésekre rendeletek betartása érdekében van szükség, akkor kivételesen ennél hamarabb is életbe léphetnek.

Ha a felhasználó nem ért egyet az általános használati feltételek változásaival és/vagy kiegészítéseivel, akkor vissza kell vonnia regisztrációját maximum 8 nappal azután, hogy a változtatásokról értesítették. Ha a felhasználó nem vonja vissza regisztrációját, akkor azt úgy értelmezzük, hogy a felhasználó elfogadja a változtatásokat és/vagy kiegészítéseket, és ellenkező értelmű bizonyíték nem fogadható el. A regisztrációt az eladónak küldött írásos nyilatkozattal lehet megszüntetni.

A használati feltételeket a BIO PAK d.o.o. igazgatója Kranjban, 2019.10.06.-án fogadta el.

Kellemes böngészést és vásárlást kívánunk webáruházunkban!

A termékek hatásai egyéntől függően a weboldalon leírtaktól eltérhetnek.

 

A vezérlő a Cartfox segítségével elektronikus üzeneteket küld magánszemélyeknek (SMS, azonnali üzenetküldő alkalmazások, e-mailek). A Cartfox adatvédelmi szabályzata és a szolgáltatóval kapcsolatos információk itt érhetők el. A vezérlő a Cartfox szolgáltatóval közösen kezeli a személyes adatokat.

A Cartfox-on belül kezelt magánszemélyek személyes adatai az alábbiak:
email cím;
telefonszám;
információ arról a weboldalról vagy alkalmazásról, amelyen keresztül az email címet és/vagy telefonszámot megadták;
információk az üzenetek küldésével kapcsolatban:
az üzenet típusa (SMS, azonnali üzenetküldő alkalmazás (alkalmazás típusa), email);
a küldés dátuma;
a küldés ideje;
az elküldött üzenet tartalma (pl. elhagyott kosár, értesítés a kedvezményről, stb.);
információ a kézbesítetlen üzenetről (a kézbesíthetetlenségi értesítés kézhezvételének dátuma és időpontja);
információ az elvégzett műveletről (pl. egy adott termék megvásárlása az elhagyott kosárból, akciós termék vásárlása, stb.).

A személyes adatok (email, telefonszám) automatikusan továbbításra kerülnek a közös vezérlőhöz, a Cartfox szolgáltatóhoz, amikor a magánszemély az adatokat megadja a weboldalon vagy az adatkezelő alkalmazásában.

A Cartfox szolgáltatás igénybevétele során a személyes adatok kezelésének jogalapja az alábbi:
a magánszemély hozzájárulása (azoknál a címzetteknél, akik hozzájárultak az üzenetek fogadásához);
a vezérlő jogos érdeke (azoknál a címzetteknél, akik nem járultak hozzá az üzenetek fogadásához).

Minden beérkezett üzenet egyszerű leiratkozási utasításokat tartalmaz. A leiratkozással a címzett csak a Cartfox üzenetek fogadásáról iratkozik le. Ha le szeretne iratkozni a vezérlő által küldött összes kommunikációról, lépjen kapcsolatba velünk a sales@dfvu.org címen.

A személyes adatok Cartfoxon belüli kezelésének célja, hogy a címzetteket arra ösztönözze, hogy vásároljanak termékeket vagy szolgáltatásokat a weboldalon vagy az adatkezelő alkalmazásában, illetve igazolják szerződéskötési hajlandóságukat (pl. elhagyott kosár üzenetek esetén).

A Cartfoxon belül gyűjtött személyes adatokat harmadik félnek (a közös vezérlőn, a Cartfox szolgáltató kivételével) nem továbbítjuk, és azokhoz a vezérlő nem fér hozzá. A Cartfoxon belül a vezérlő csak az összesített és így anonimizált adatokat tartalmazó jelentésekhez férhet hozzá (pl. az elküldött üzenetek száma, az elküldött üzeneteken keresztüli vásárlások száma stb.).

A Cartfoxon belül feldolgozott személyes adatok nincsennek továbbítva harmadik országoknak vagy nemzetközi szervezeteknek, ami azt jelenti, hogy azok nincsennek továbbítva vagy exportálva az EU-tagállamok területén kívülre.

A Cartfoxon belül kezelt személyes adatok megőrzési idejéről, az ilyen személyes adatok védelméről, valamint az egyének személyes adataival kapcsolatos jogairól a CARTFOX Adatvédelmi és Személyes Adatvédelmi Szabályzatában található tájékoztatás. További információért forduljon hozzánk a sales@dfvu.org címen vagy az alábbi adatvédelmi képviselőhöz: JK Group d.o.o., Stegne 27, 1000 Ljubljana, dpo@jkgroup.si, +386 (0)590 91 794.