Betti - Kidsbiotic
A Kidsbiotic -ot azért vettem meg, mert a probiotikumokon és prebiotikumokon kívül C -vitamint is tartalmaz, ami nagyon fontos vitamin az immunrendszer számára. Szívből ajánlom!

A használati utasítás nagyon egyszerű. A gyerekemnek minden reggel vízbe vagy teába keverve   adom. Az emésztése szabályozott.

„A probiotikumot (egy másik márkát) akkor kezdtük el használni, amikor a fiam 20 napos volt, mivel sajnos antibiotikus kúrát kapott. 

Hogyan jutottunk el a Kidsbiotic -hoz? Mivel a probiotikumok olyan dolgok, amelyeket a fiamnak  naponta fogyasztania kell, egy kisebb kutatást végeztem.  Úgy döntöttem, hogy a Kidsbioticot a hozzáadott C -vitaminnal választom, amely gondoskodik az immunrendszerről, növeli a vas felszívódását, csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget. Nem tartalmaznak allergéneket.

Ajánljuk
background
5 Vélemény
Kids Biotic: Probiotikum gyermekeknek C -vitaminnal
100 g
Készleten

A Kids Biotic mikrobiális kultúrák keveréke C -vitaminnal, különösen gyermekek számára, amelyek elősegítik a bél mikrobióta egyensúlyát.

Ezenkívül segít erősíteni az immunrendszert, védi a sejteket az oxidatív stressztől, növeli a tápanyagok felszívódását és csökkenti a fáradtságot.

5.790 Ft
Hasonló cikkek
Anikó Kovács - Her Biotic
Két éve súlyos hasi fájdalmaim voltak, 5 műtétem volt. Két hónapig voltam kórházban, sok gyógyszert kaptam. Annyira szomor...
Laura - Kidsbiotic
A gyereked folyamatosan meg van fázva és legyengült az immunrendszere, mint az én kicsimnek? Ismerem a megoldást, amelyet ...
Tünde
6 évvel ezelőtt hasmenés kísérte a hasi fájdalmat. Eleinte azt hittem, hogy vírus, de egy nap vért vettem észre a székletb...