Mária - Fem Care + D-mannóz
A menopauza alatt két problémám alakult ki: húgyúti problémák, valamint száraz szem és intim területek. Mindkettőt a Carnium Botanicals étrend-kiegészítőkkel sikerült megoldanom.

58 éves vagyok és már 5 éve a változókorban. Ez az életszakasz két nagy problémát hozott számomra.

Az első a húgyúti állandó égő érzés, amelyet még antibiotikumokkal sem lehet megszüntetni. A vizsgálatok kimutatták, hogy E.coli fertőzésem van. Amíg nem olvastam a D-mannózról, amely "eltávolítja" a baktériumokat a hólyagból, nem tudtam megszabadulni a problémáimtól. Most hosszú idő után végre nincs több hólyagproblémám.

Egy másik probléma, ami aggaszt, a szárazság. Szem-és az “odalenti” területek szárazsága. 

Régebben kontaktlencsét hordtam, amitől nagyon kiszáradt a szemem. Gyakran használtam cseppeket a szem hidratálására, de fárasztó lett a használata, és hosszú távon nem oldották meg a problémáimat. Amikor rátaláltam a FemCare-re, úgy döntöttem, adok neki egy esélyt. Már egy hét fogyasztás után észrevettem a különbséget.

Annyira egyértelmű volt a különbség, hogy az orvos a vizsgálat során megkérdezte, mit tettem, hogy a szemem egészsége ennyire javult. 

Az intim területek kiszáradásával kapcsolatos problémák is megszűntek.

A közösségi oldalakon keresztül találkoztam először étrend-kiegészítőkkel és meggyőztetek, mert természetes összetevőkből és kiváló minőségűek a termékek. 

Bevallom… Nagyon elégedett vagyok a termékekkel és szívesen ajánlom őket a többieknek is. 


Ajánljuk
background
37 Vélemény
Fem Care
90 Kapszula
Készleten

/ 1 hónapra elegendő / ** 279,6Ft ** naponta

A FemCARE segít enyhíteni a száraz hüvely, szem, száj és bőr problémáit. A növényi kivonatok természetes keveréke elősegíti a nyálkahártyák optimális hidratálását és egyben támogatja a hormonális egyensúlyt. Szabaduljon meg a kellemetlen szárazság, viszketés érzésétől és csökkentse a gyulladások kockázatát.

8.390 Ft
Hasonló cikkek
Klári - Menowell
Hosszú ideig küzdöttem a hőhullámokkal, majd rátaláltam a Menowell kapszulákra és minden megváltozott.
Liza - Menowell
Korai menopauzán mentem keresztül és nagyon bosszantó tünetekkel küzdöttem. A Menowell szedése óta remekül érzem magam!
Alena- Menowell
"Kedves hölgyeim, hozzám is beköszöntött a klimaxos időszak. Mindennel együtt; a hangulati ingadozásokkal, a hőhullámokkal...