Mária - Her Biotic

Epidermolitikus ichthyosissal születtem, emiatt a bőröm rendkívül érzékeny és sérülékeny. A Her Biotic hozzájárult a bőröm állapotának javulásához és 28 év után végre most először nagyobb szabadságot érzek.

 

Pillangószárny-szindrómával összefüggő epidermolitikus ichthyosissal születtem. A bőröm nagyon vastag az egész testemen, ugyanakkor nagyon sérülékeny. Már kislány koromban is sok gyulladás gyötört, nap mint nap sok a cipő és ruhaviselés miatt apró hólyagocskák jelentkeztek a testemen, amelyek gyakran begyulladtak. Sosem tudtam, hogyan és melyikeket kezeljem elsőként, ha kell-e a kórházi segítség. A gyulladást iszonyú fájdalom is kísérte, amit csak antibiotikumokkal tudtam kezelni és évente akár 9 alkalommal is 3 hétig szedtem őket.


És ez így volt 28 évig. Mindennapi rutinomba tartozott a bőröm ápolása, sebkötözés, kötéscsere, a gyulladt hólyagok kiszúrása, a bőr hűtése és így tovább.


A Her Biotic-ot valamikor 2022 nyarának végén kezdtem el használni. Teljesen véletlenül akadtam rá, amikor már egy ideje kerestem a megfelelő probiotikumot, és megjelentek a Her Biotic-kal kapcsolatos reklámok. 

Nem hittem, hogy bármi is hatásos lehet, hogy jobban érzem majd magam.  

 

Elolvastam a véleményeket, és nagyon meglepődtem, hogy milyen pozitívak voltak. Gondoltam kipróbálok egy csomagot. Tetszett a webáruház átláthatósága, mert gond nélkül leadtam a rendelést, és pár nap múlva be is vettem az első kapszulát.


Kellemes meglepetést ért,  hiszen már egy hét után más érzést éreztem a gyomromban. A testem hirtelen sokkal jobban érezte magát, nehéz leírni ezt az érzést.


Valószínűleg ez a változás önmagában is elég lenne ahhoz, hogy továbbra is rendszeresen szedjem, de teljesen meglepett, hogy a gyulladás kezdett eltűnni, a hólyagok már nem voltak olyan nagyok, és nem tudtam, hogy ez véletlen vagy a Her Biotic-nak köszönhetem. Így folytattam a kúrát, és amikor három hónap után nem volt új gyulladt hólyag, felmerült bennem a kérdés, hogy: “Hú, ez most akkor tényleg hatásos?!”  


28 év után először éreztem a teljes boldogságot és egy kis szabadságot is, mert úgy éreztem, hogy többre vagyok képes...Gyermekeim nem csak fájdalomban láttak.


Körülbelül hat hónapja szedem a Her Biotic-ot, és ezalatt csak kétszer volt gyulladásom.


Tudom, hogy egyéb szövődmények, mint például a rendkívül gyors bőrnövekedés és a betegségemmel kapcsolatos korlátok soha nem szűnnek meg, vannak és lesznek is, de hogy valami valóban ilyen hatékonyan segített, még mindig nem hiszem el, és köszönöm, hogy segítettetek. 


Köszönöm Nektek, köszönöm, hogy előállítottatok egy nagyon hatékony probiotikumot! Mária



Ajánljuk
background
163 Vélemény
Her Biotic
30 Kapszula
Készleten

/ 1 hónapra elég / ** 283 Ft ** naponta

A HerBiotic a mikrobiális kultúrák, a gyümölcs oligoszacharidok, vörösáfonya kivonat és a D-mannóz egyedülálló keveréke, amelyet kifejezetten fiatal és érett nők igényeinek és természetének megfelelően hoztunk létre. Gondosan összekevertünk 6 probiotikus törzset, amelyek elősegítik a bél és a hüvely mikrobióta egyensúlyát. A vörösáfonya kivonat és a D-mannóz elősegíti a hólyag egészségét és segít megelőzni az urogenitális traktus fertőzését.

8.490 Ft
Hasonló cikkek
Roxy - Her Biotic
Mindig nagyon erős fájdalmaim voltak a menstruációm során. Sok év után eltűntek, köszönhetően a Her Bioticnak!
Istvánné Gregor - Her Biotic
Évekig olyan panaszokkal küszködtem, hogy egyfolytában orvosok látogatója voltam. Még az antibiotikumos kezelések sem enyh...
Natasa - Her Biotic
Rendkívül boldog vagyok, már nem feszül a hasam, láthatóan kisebb is!