Nika - Maca
Maca kezdetben teljesen idegen volt számomra, de ma már nélkülözhetetlen a házi patikámban.

A Macának tulajdonítják a hormonszabályozás képességét, ami először nem győzött meg, mivel nincs hormonproblémám. De a Maca tényleg ennél sokkal több!

A legértékesebb tulajdonsága (amit én is a legjobban szeretek), hogy élénkíti a szervezetet és helyettesíti a koffeint. Nemcsak energikusabbnak érzem magam, ha rendszeresen szedem, hanem azt is észreveszem, hogy „megszépít”. Azt veszem észre, hogy az arcom éberebbnek tűnik, a szemem pedig nyitottabbnak. 

Ezen túlmenően, a Maca segíti a testet az érzékelésében és enyhíti a menstruációs görcsöket. Ez tényleg kiváló termék!


Ajánljuk
background
11 Vélemény
Bio zselatinizált Maca
120 KAPSZULA
Készleten

/ 2-4 hónapra elegendő / ** 54- 108,16 Ft ** naponta

A Maca vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban gazdag adaptogén növény. Különösen kiváló hormonszabályozóként működik, segít a menstruációs ciklus szabályozásában, ellensúlyozza a menopauza tüneteit és csökkenti a menstruációs rendellenességeket. Férfiaknál azonban támogatja a sperma mennyiségének növekedését és javítja a spermiumok mozgékonyságát.  A zselatinizált maca biológiailag jobban hozzáférhető, emészthetőbb és ötször erősebb formula.

6.490 Ft
Hasonló cikkek
Kovács Tímea - Maca + Her biotic + Moringa
A menstruációs problémáim miatt sajnos eddig nem sikerült teherbe esnem. Szinte mindent kipróbáltam, de eredmény nélkül. V...
Ramóna - Her Biotic + D- mannóz
Húgyúti gyulladásaim voltak, de a rátaláltam a Her biotic és a D- mannóz kiegészítőkre és azóta nincs problémám. Ajánlom!