Rozália - Kidsbiotic
A Kidsbiotic teljesen megoldotta a 6 éves lányom komoly bélproblémáit a hagyományos hashajtók miatt. Ezenkívül erősítette az immunrendszert. Még csak nincs is megfázva, nagyon jól érzi magát. Nagyon szépen köszönöm.

Még az az időszak is, amikor a gyerekek többet vannak otthon az influenzás időszak miatt, teljesen tünetmentes. A probiotikumokat és C -vitamint tartalmazó termék megerősítette az immunrendszerét!

Még csak nincs is megfázva, nagyon jól érzi magát. Nagyon szépen köszönöm. 

Az utóbbi időben sokat beszéltem a Carnium Botanicalsról minden ismerősömnek. A Kidsbiotic teljesen megoldotta a 6 éves lányom komoly bélproblémáit a hagyományos hashajtók miatt. Ezenkívül erősítette az immunrendszert.

Ajánljuk
background
5 Vélemény
Kids Biotic: Probiotikum gyermekeknek C -vitaminnal
100 g
Készleten

A Kids Biotic mikrobiális kultúrák keveréke C -vitaminnal, különösen gyermekek számára, amelyek elősegítik a bél mikrobióta egyensúlyát.

Ezenkívül segít erősíteni az immunrendszert, védi a sejteket az oxidatív stressztől, növeli a tápanyagok felszívódását és csökkenti a fáradtságot.

5.790 Ft
Hasonló cikkek
Anna Farkas - Her Biotic
A legtöbb nőhöz hasonlóan én is találkoztam alkalmi gyulladásokkal, amelyek a „rossz étrend” és a stressz hatására keletke...
Laura - Kidsbiotic
A gyereked folyamatosan meg van fázva és legyengült az immunrendszere, mint az én kicsimnek? Ismerem a megoldást, amelyet ...
Judit
Az Unibiotic probiotikumoknak köszönhetően csodálatos nyaralást töltöttünk el, emésztési problémák nélkül.