TIPPEK ÉS RECEPTEK

A belek megtisztítása

Hogyan lehet rehabilitálni a beleket, erősíteni az immunrendszert, megszabadulni az allergiától és javítani az általános közérzetet? Ezekre a kérdésekre egy ingyenes e-könyvben kaphat választ, ahol receptek és tippek várják az egészséges mikrobiómára.

Kordež Petra, táplálkozási tanácsadó

Kordež Petra vagyok, kétgyermekes anya, táplálkozási tanácsadó és a Carnium Botanicals családi butik vezetője. Megosztom veletek felfedezéseimet és azt, hogyan tettem egészségesebbé a családunkat. Ugyanakkor megosztom veletek kedvenc receptjeimet és tippjeimet, amelyek segítenek nekem és a családomnak a helyreállított bélrendszerhez jutni . Úgy gondolom, hogy sokkal jobban fogja érezni magát, ha tudja, hogyan kell megfelelően gondozni a belét.

MIT REJT AZ E- KÖNYV?

A BÉL MEGISMERÉSE
Egybe halmoztam a legérdekesebb tudományos tényeket és a bélrendszerrel kapcsolatos kutatásokat. Így megtudhatja, hogy az immunrendszer a bélben van otthon, hogyan befolyásolja a bél a pszicho-fizikai jólétét, és milyen kapcsolat van a bél és az agy között. Ezek azok az alapok, amelyeken keresztül meg fogja érteni, mi minden zajlik a bélben.
ÖT LÉPÉS A BÉL HELYREÁLLÍTÁSÁHOZ
Milyen ételek és egyéb tényezők rombolják a bélrendszert? És mit tehet önállóan minden nap a bél felújításáért? Nem elég az egészséges táplálkozás, hanem a megfelelő probiotikus és prebiotikus ételeket is ki kell választania, amelyek táplálják a bélbaktériumokat és támogatják a belét. Az e-könyvben megkapja a belét tönkretevő ételek és anyagok listáját is. Kerülje ezeket nagy ívben!
RECEPTEK PROBIOTIKUS ÉTELEKHEZ
Az Ízek Szivárványából Szandrával együttműködve ízletes recepteket készítettünk a probiotikus ételekhez. Ezekkel a receptekkel megnyugtatja a belét és megadja a baktériumoknak a szükséges ételt. A bélben több baktérium van, mint a test sejtjeiben, és minden baktériumnak szüksége van a saját táplálékára. A receptekben szereplő ételekkel kényezteti szájízét, ugyanakkor táplálja a bélben lévő jó baktériumokat. Jó étvágyat!