Értesítés

 

 

Tisztelt vásárlók,

a bio Ashwagandha alapanyagának véletlenszerű ellenőrzésénél az egyik tételben Salmonella Give jelenlétét találtunk.
Ha megvásárolta a "Organic Ashwagandha kapszula" terméket BP-CAR-ASH-002 tétellel és 2023.1.31-i szavatossággal (mint a dobozon, mind a címke jobb szélén megtalálható ez az információ), kérjük, ne használja tovább a terméket.

Magyarázattal tartozunk.
Valószínűleg a fenti információk megrendíthetik és alááshatják a termékeinkbe vetett bizalmát. Engedjék meg, hogy részletesebben elmagyarázzuk a dolgokat.

Az alapanyagok eredete és minősége
A Carnium Botanicals márkájú étrend-kiegészítők alapanyagai kiváló minőségű és bevált termelőktől/gyártóktól származnak.

A célunk, hajtóerőnk, a legjobb, a legerősebb és ugyanakkor a legtökéletesebb összetevők beszerzése. A vállalatban mindannyiunk az összes termékünk fogyasztói vagyunk, ugyanúgy, mint a családunk, barátainknak és persze az értékes ügyfeleinknek is.

Mielőtt a beszerzési értékesítők és az élelmiszeripari technikusunk által beszerzett összes alapanyagok már a felügyeleti hatóságok ellenőrzésen is átestek.
Az összes szállító szolgálattól követeljük a hiteles dokumentációt, amely igazolja, hogy az összes összetevők nem tartalmaznak bizonyos baktériumokkal, gombákkal és nem tartalmaznak nehézfémeket.
A minden hozzánk beérkező alapanyagon további vizsgálatokat végzünk, ill. ezeket egy független bakteriológiai és mikológiai laboratórium végzi el számunkra.
A tárolási folyamat során a termékeket ellenőrizzük (például a jó mikrobiológiai kultúrák életképességét, az összetevők integritását stb.), ezáltal biztosítjuk, hogy minden termék, amelyet megvásárol, érintetlen formában érkezik, hatékony és hibátlan.

Számos termékünk rendelkezik az ECO-CERT organikus tanúsítvánnyal is, amely mindenekelőtt magas színvonalat és ellenőrzési protokollt ír elő.
Így az ellátási lánc minden láncszeme ellenőrzi a természetes, ökológiai összetevőket, és ezáltal megakadályozza a peszticidek, gyomirtó szerek és más vegyi anyagok bevitelét.
Hivatalosan a lánc utolsó láncszemeként a Bureau Veritas ellenőrző szerve is ellenőriz bennünket, és ellenőrzik az összetevőket.

Biztonsági protokollok és intézkedések a gyártási folyamatban

A Biopak Kft. cégünkben a gyártási folyamatok a legmagasabb technológiai szabványoknak felel meg.
Csak étrend-kiegészítők gyártásával foglalkozunk, a saját márkájú Carnium Botanicals és más Európa-szerte jól ismert sikeres vállalatok számára egyaránt.

Az élelmiszerbiztonsági irányítási rendszer nemzetközi szabványa az ISO 22000 szabvány szerint működünk, amely meghatározza az élelmiszerláncban résztvevő szervezetekkel szembeni támasztott követelményeket.
Magas higiéniai előírások és működési kritériumok szerint dolgozunk. A gyártásban résztvevő alkalmazottaink ismerik a szabályokat, és kivétel nélkül betartjuk a előírásokat és irányelveket.

A termék kapszulázó gépeket és eszközöket naponta többször tisztítjuk a biztonságos,higiénikus gyártás biztosítása érdekében.

A fent felsorolt ​​szigorú előírások és irányelvek ellenére sajnos az egyik termékünkben felfedeztük a szalmonellát, ami további okot adott arra, hogy újra megvizsgáljuk az összes tételt és a tételek összetevőit.

Az újbóli tesztelés során nem észleltünk rendellenességet, de ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy tisztességes tájékoztatni kedves vásárlóinkat, erről az eseményről, és figyelmeztetni az említett baktérium lehetséges tartalmára.


A vételár visszatérítése

Ha még nem dobta el a terméket, ill. nem fogyasztotta el, az alábbi címre visszaküldheti. A vételárat és postaköltséget visszatérítjük, vagy ingyenesen kicseréljük a terméket egy másikra.

Cím:
BIO PAK NUTRACEVTIKA D.O.O.
SAVSKA LOKA 22
4000 KRANJ
SLOVENIJA

Minden további információért állunk rendelkezésre az info@biopak.si vagy az info@carniumbotanicals.hu e-mail címen.

Köszönjük megértését,
Üdvözlettel