Alexandra - Her Biotic

A hormonális egyensúlyhiány egy csomó kellemetlen tünetet okozott nekem. A Her Biotic probiotikumokkal megszüntettem őket!

“Hálás vagyok, hogy megalkottátok Nekünk ezeket a csodaszereket! 


A napi rutinom részévé vált a Her Biotic kapszula szedése.

A fogamzásgátló tabletta abbahagyása után szembesültem olyan negatív, hormonális problémákkal, amik ezelőtt nem voltak, még tini koromban is elkerültek.

Nem múló pattanások és fájdalmas menstruáció, kényelmetlen hasi puffadás keserítette meg az életemet hosszú hónapokon át.

Az arcbőrömet illetően már mindennel próbálkoztam kétségbeesetten, kozmetikus által végzett arckezelés, makulátlan és pattanásmentes arcbőrt ígérő kozmetikai szerek tömkelegét vásároltam a drogériában, mindhiába.


A menstruációmnál már teljesen rutin szerűen szedtem a fájdalomcsillapítókat, a puffadásom miatt pedig többféle méregtelenítő szert kipróbáltam, de hatástalanok voltak.

Rájöttem, hogy ezt a problémát belülről kell megoldani, mert ezek a külső dolgok csak felületesen segítenek, de nem oldják meg hosszú távon a problémáimat.

Ismerősöm ajánlására, aki hasonló problémával küzdött, végre rátaláltam a Her Bioticra, amiben rengeteg hasznos összetevő megtalálható, egyetlen kapszulában, így nem kell többféle táplálék kiegészítőt szednem.


Már néhány hét után a fájdalmas pattanások amik főleg az államat és a hátamat borították, teljesen eltűntek, a menstruációm is teljesen fájdalommentessé vált, nem volt szükségem gyógyszerekre.

Régóta tartó puffadásomat - ami főleg este volt látványos - elmulasztotta, az anyagcserém is gyorsabb lett.

Végre újra komfortosan éreztem magam a bőrömben és nincs szükségem reggelente arra, hogy sminkeljem az arcbőröm! 

A barátaim körében is feltűntek ezek a pozitív változások, így már többen beépítették a mindennapjaikba a kapszula szedését.

Bátran ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd, lányok, ne habozzatok, tegyetek egy próbát, nem fogjátok megbánni!"

Ajánljuk
background
163 Vélemény
Her Biotic
30 Kapszula
Készleten

/ 1 hónapra elég / ** 283 Ft ** naponta

A HerBiotic a mikrobiális kultúrák, a gyümölcs oligoszacharidok, vörösáfonya kivonat és a D-mannóz egyedülálló keveréke, amelyet kifejezetten fiatal és érett nők igényeinek és természetének megfelelően hoztunk létre. Gondosan összekevertünk 6 probiotikus törzset, amelyek elősegítik a bél és a hüvely mikrobióta egyensúlyát. A vörösáfonya kivonat és a D-mannóz elősegíti a hólyag egészségét és segít megelőzni az urogenitális traktus fertőzését.

8.490 Ft
Hasonló cikkek
Abigél - Her Biotic
Két hónapja rendeszeres Her Biotic étrend-kiegészítő fogyasztója vagyok és igazán elégedett vagyok a termékkel. Én is azok...
Emili - Her Biotic
Hosszú ideig voltak problémáim a hasi fájdalmakkal és az intim fertőzésekkel. Puffadtam is, de nem ez volt a fő dolog, ami...
Lenke - Her Biotic
Fél évig voltak intim fertőzéseim, amíg el nem kezdtem szedni a Her Biotic-ot. Végre elmúltak a problémáim!