Emili - Her Biotic
Hosszú ideig voltak problémáim a hasi fájdalmakkal és az intim fertőzésekkel. Puffadtam is, de nem ez volt a fő dolog, amiben segítségre volt szükségem (bár zavart).

Az Instagramon bukkantam rá a Her Biotic-ra, és mivel már szinte mindent kipróbáltam (krémek, vényköteles gyógyszerek, stb... annyi minden volt már), gondoltam, miért ne próbálnám ki ezt is.  

Miután először szedtem, kb. három nap után hasmenésem volt. Nem volt szörnyű, de kellemes sem.. De másnap hirtelen megkönnyebbülést éreztem. 

Nem fájt a hasam, azonnal jobban éreztem magam, és ami igazán lenyűgözött, hogy a közösülés közbeni fájdalom is megszűnt. Körülbelül négy év szorongás, félelem és a kapcsolatok elutasítás után a világom hirtelen fenekestül felfordult.

A Her Biotic-nak köszönhetően az elmúlt fertőzések eltűntek. Három hónapos kúrát végeztem és megváltoztatta az életemet! Jó szívvel ajánlom!

Ezer köszönet!


Hasonló cikkek
Istvánné Gregor - Her Biotic
Évekig olyan panaszokkal küszködtem, hogy egyfolytában orvosok látogatója voltam. Még az antibiotikumos kezelések sem enyh...
Nika - Her Biotic
Nagyon fontos számomra, hogy mindig óvjam a szervezetemet a bosszantó gyulladásoktól. Újra és újra a Her Biotichoz fordulo...
Orsi - Her Biotic
Hálás vagyok, hogy a fájdalmas menstruációs problémák már a múlté.