Anna - Her Biotic és Premium Shape
A Her Biotic és Premium shape kapszulákkal végzett teljes átalakulás kifizetődött számomra. Nagyon jól érzem magam, és megszabadultam néhány kilótól.

Nagyon örülök, hogy végre rátaláltam a megoldásra. Sokáig szenvedtem, mert nagy gondott okozott az étvágyam. Több ingadozásom volt az édes és a sós ízek sóvárgása között. De ezek a vágyak szélsőségesek voltak, különösen a hormonális változások idején.

Ez nem megfelelő életmódhoz és plusz kilók felhalmozódásához vezetett. De aztán elkezdtem használni a Her Biotic-ot, és minden megváltozott. Elmúlt a gyors étel utáni vágy, az ekcéma eltűnt a bőrömről, és a hormonjaim is rendbe jöttek.

Néhány hónap elteltével a Premium Shape-et is fogyasztani kezdtem a Her Biotic mellett. Az étrendemet helyreállítottam, és elkezdtem rendszeresen jógázni. Néhány hét után észrevettem az első eredményeket, és a munkában is észrevették őket. Kaptam néhány bókot és megjegyzést, hogy lefogytam. Nagyon boldog vagyok!

Külön dicséret a termékeknek, mert vegán, glutén és laktózmentesek.


Ajánljuk
background
4 Vélemény
Teljes átalakulás csomag
Készleten

Holisztikus megközelítésre van szükség a sikeresés tartós átalakuláshoz. A Premium shape kapszulák természetes kivonatokkal biztosítják, hogy rendszeres testmozgás és szabályozott étrend mellett a zsírok gyorsabban és hatékonyabban olvadjanak, hogy az étvágy kontrollálható legyen és a testtömeg könnyebben fenntartható legyen. De a rendezett bélflóra és a hibátlan emésztés, amelyet a nők szükségleteihez igazított Her Biotic mikrobiológiai kultúrák segítenek csak hab a tortán.

15.980 Ft 14.382 Ft Megtakarítás 1.598 Ft
Hasonló cikkek
Sára - Her Biotic
A Her Biotic segített a rendszeresebb emésztésben, és javította intim egészségemet.
Veronika- Algae Omega 3
Az Alga Omega 3 szedése óta jobban érzem magam, a bőrömben kevesebb a szennyeződés, és jobb a memóriám.
Nika- Celluvital
A Celluvital kapszula szedése óta azt vettem észre, hogy az arcom bőre tónusosabb és rugalmasabb. Segít abban, hogy fiatal...