Barbara - Fem Care
A menopauza egyik legkellemetlenebb tünete a száraz bőr az egész testen. De rátaláltam egy természetes megoldásra, és a problémáim szinte teljesen megszűntek.

A nevem Barbara és 59 éves vagyok, kb 6 éve menopauzában. Az elmúlt három évben alternatív terápiát próbáltam ki, amely állítólag segít enyhíteni az olyan tüneteket, mint a hőhullámok és az intim szárazsággal járó problémák. Abban az időszakban természetesen javult a helyzet, de három év után abbahagytam, és minden probléma, még ha enyhébben is, de újra megjelent. A legnagyobb probléma az egész test bőr szárazsága és az intim szárazság volt. Sok terméket kipróbáltam, de eredménytelenül. Egy hónapja szedem a Femcare-t, és azt kell mondanom, hogy a bőröm állapota nagyon javult. Tapintásra kevésbé száraz. Ami az intim szárazságot illeti, még nem értem el nagyobb eredményt, de bízom benne, és továbbra is használni fogom a termékét. Köszönöm szépen Femcare!!!


Ajánljuk
background
37 Vélemény
Fem Care
90 Kapszula
Készleten

/ 1 hónapra elegendő / ** 279,6Ft ** naponta

A FemCARE segít enyhíteni a száraz hüvely, szem, száj és bőr problémáit. A növényi kivonatok természetes keveréke elősegíti a nyálkahártyák optimális hidratálását és egyben támogatja a hormonális egyensúlyt. Szabaduljon meg a kellemetlen szárazság, viszketés érzésétől és csökkentse a gyulladások kockázatát.

8.390 Ft
Hasonló cikkek
Zsuzsa - Fem Care
A FemCARE a TOP termék számomra, és tényleg működik.
Klári - Menowell
Hosszú ideig küzdöttem a hőhullámokkal, majd rátaláltam a Menowell kapszulákra és minden megváltozott.
Liza - Menowell
Korai menopauzán mentem keresztül és nagyon bosszantó tünetekkel küzdöttem. A Menowell szedése óta remekül érzem magam!