Zsuzsa - Fem Care
A FemCARE a TOP termék számomra, és tényleg működik.

Szülés után a intim szárazsággal és a húgyúti gyulladással kapcsolatos problémákkal küzdöttem. Kipróbáltam különféle termékeket, de a legtöbb csak rövid időre enyhítette a problémámat.

Az Instagramon találkoztam a Carnium Botanicals étrend-kiegészítővel. Az elégedett vásárlók véleménye meggyőzött és megrendeltem a terméket. A rendszeres fogyasztás második hónapjában észleltem az eredményeket. Elbúcsúztam a szárazságtól , és ennek eredményeként a gyulladás lényegesen enyhült. Elképesztő! A FemCARE a TOP termék számomra, és tényleg működik.


Ajánljuk
background
37 Vélemény
Fem Care
90 Kapszula
Készleten

/ 1 hónapra elegendő / ** 279,6Ft ** naponta

A FemCARE segít enyhíteni a száraz hüvely, szem, száj és bőr problémáit. A növényi kivonatok természetes keveréke elősegíti a nyálkahártyák optimális hidratálását és egyben támogatja a hormonális egyensúlyt. Szabaduljon meg a kellemetlen szárazság, viszketés érzésétől és csökkentse a gyulladások kockázatát.

8.390 Ft
Hasonló cikkek
Abigél - Her Biotic
Két hónapja rendeszeres Her Biotic étrend-kiegészítő fogyasztója vagyok és igazán elégedett vagyok a termékkel. Én is azok...
Ilona- Her Biotic + Maca
A múltban mindig súlyos PMS-em volt. Nagyon érzelmes voltam, és sok hangulatingadozásom volt.
Hanna- Her Biotic
Hosszú ideig gyomorégéssel és puffadással voltak problémáim. A menopauza idején a problémák súlyosbodtak. A Her Biotic sze...