Nika - Her Biotic
Nagyon fontos számomra, hogy mindig óvjam a szervezetemet a bosszantó gyulladásoktól. Újra és újra a Her Biotichoz fordulok, amely soha nem okoz csalódást és nagyon jól támogatja a testemet.

Soha nem felejtem el magam, ha az ajándékokra gondolok. Nem kozmetikumokra, ékszerekre vagy egyéb anyagi dolgokra gondolok, hanem a jó közérzetre és az egészségre. 

A december különösen stresszes hónap; sok jó étel, néhány pohár bor és sok édes finomság. Mindez növeli a stresszt (mert mindannyian az utolsó napig rohanunk és dolgozunk, igaz?). Mindez kimutatkozik a közérzeten és ilyen időszakban különösen fontos, hogy megvédjem a szervezetemet a gyulladásoktól. 

Már jó párszor találkoztam velük és ez egy igazi rémálom. Ebben segít nekem a Her Biotic a Carnium Botanicalstól. Ezek olyan probiotikumok, amelyek visszaállítják az egészséges ph-egyensúlyt a női szervezetben és javítják a közérzetet. Nyugodtabb vagyok, mióta szedem. Tudom, hogy van segítségem és már nem aggódom amiatt, hogy egy kisebb bűn miatt kényelmetlenül érzem magam a bőrömben.  

Számomra ezeket a probiotikumok nélkülözhetetlenek!


Ajánljuk
background
161 Vélemény
Her Biotic
30 Kapszula
Készleten

/ 1 hónapra elég / ** 283 Ft ** naponta

A HerBiotic a mikrobiális kultúrák, a gyümölcs oligoszacharidok, vörösáfonya kivonat és a D-mannóz egyedülálló keveréke, amelyet kifejezetten fiatal és érett nők igényeinek és természetének megfelelően hoztunk létre. Gondosan összekevertünk 6 probiotikus törzset, amelyek elősegítik a bél és a hüvely mikrobióta egyensúlyát. A vörösáfonya kivonat és a D-mannóz elősegíti a hólyag egészségét és segít megelőzni az urogenitális traktus fertőzését.

8.490 Ft
Hasonló cikkek
Abigél - Her Biotic
Két hónapja rendeszeres Her Biotic étrend-kiegészítő fogyasztója vagyok és igazán elégedett vagyok a termékkel. Én is azok...
Anikó Kovács - Her Biotic
Két éve súlyos hasi fájdalmaim voltak, 5 műtétem volt. Két hónapig voltam kórházban, sok gyógyszert kaptam. Annyira szomor...
Mia- HerBiotic, Kurkuma, Moringa
Nemrég találkoztam Moringával. Hetekig tartó virózis után nehezen tértem magamhoz. Meglepett minden pozitív hatása. A Mori...