Eva - Her Biotic, Premium Shape & Celluvital
A népszerű cseh tv műsorvezető és színésznő, Eva Decastelo: Szeretem a Carnium Botanicals termékeit, mert boldoggá tesznek, elősegítik az egészséges életmódot, és olyan termékek, amelyek működnek…

“Hihetetlenül szerencsés vagyok, hogy olyan együttműködésekben vehetek részt, amelyek a) mind engem, mind téged boldoggá tesznek, b) segítik az egészséges életmódot, és c) olyan termékek, amelyeket valóban fogyasztok, és amelyekkel nagyon elégedett vagyok. Már két hónapja "tesztelem" a Carnium Botanicals első három termékét, örülnék, ha ti is kipróbálnátok.


💙 Az abszolút sztár számomra a Her Biotic - röviden: legkelendőbb termékük, több tízezer eladott darab és elégedett vásárló havonta, egy kis csoda a különböző női problémákra. 

💙 Egy másik tesztelt termék a Premium Shape - mindenképp nézz bele a webáruházban és olvass el minden információt, itt csak egy kis ötlet adok: iegy ilyen erős és összetett formulát, amely felgyorsítja és szabályozza az anyagcserét (és ezáltal szabályozza a zsírolvadást és az étvágyat), sehol sem találsz a piacon. Az általuk használt Garcinia Cambogia akár 95% HCA-t tartalmaz, míg a konkurens termékek csak körülbelül 60%! 

💙 Az utolsó termék ideális segítőtárs a narancsbőr elleni küzdelemben - Celluvital: kapszulák, amelyek a legerősebb és leghatékonyabb antioxidánsok természetes kivonatait egyesítik ásványi anyagokkal, amelyek rendkívül magas támogatást nyújtanak a szervezetben való működésükhöz."

Ajánljuk
background
4 Vélemény
Teljes átalakulás csomag
Készleten

Holisztikus megközelítésre van szükség a sikeresés tartós átalakuláshoz. A Premium shape kapszulák természetes kivonatokkal biztosítják, hogy rendszeres testmozgás és szabályozott étrend mellett a zsírok gyorsabban és hatékonyabban olvadjanak, hogy az étvágy kontrollálható legyen és a testtömeg könnyebben fenntartható legyen. De a rendezett bélflóra és a hibátlan emésztés, amelyet a nők szükségleteihez igazított Her Biotic mikrobiológiai kultúrák segítenek csak hab a tortán.

15.980 Ft 14.382 Ft Megtakarítás 1.598 Ft
Hasonló cikkek
Klaudia - Celluvital
A Celluvital a segítségemre volt a cellulit és az oxidatív stressz csökkentésében.
Mária - Her Biotic
Epidermolitikus ichthyosissal születtem, emiatt a bőröm rendkívül érzékeny és sérülékeny. A Her Biotic hozzájárult a bőröm...
Nika- Celluvital
A Celluvital kapszula szedése óta azt vettem észre, hogy az arcom bőre tónusosabb és rugalmasabb. Segít abban, hogy fiatal...