Ferenc- Silymarin
Rövid szedés után könnyebbnek éreztem magam, és több energiám van. A bőröm kinézete javult és végre megszabadultam a bosszantó viszketéstől.

A Silymarin Complex és az Unibiotic fogyasztásával kapcsolatos tapasztalataim a vélemények elolvasásával kezdődtek, emésztési és máj problémáim voltak a rossz táplálkozás és a rendezetlen élet miatt. Úgy döntöttem, hogy követem Petra tanácsát, és nem sokkal később megvásárolom a két terméket.

Gyorsan észrevettem a javulást, könnyebbnek éreztem magam és több energiám volt. A bőröm állapota javult, és már nem voltak problémáim a viszketéssel. A bélrendszerem állapota is javult, nincs több gondom a székrekedéssel. 

Alig hiszek a szememnek, mindezeknek az eredmények a két teljesen természetes terméknek köszönhetően. 

Ajánljuk
background
12 Vélemény
Silymarin Complex
30 KAPSZULA
Készleten

/ 1 hónapra elegendő / ** 189,66 Ft ** naponta

A Silymarin Complex természetes kivonatok és gyógynövények keveréke, amelyek májvédő és tisztító tulajdonságokkal rendelkeznek. Segít javítani a májműködést mellékhatások nélkül. A máj tisztítása serkenti az egészségi állapot javulását.

 

5.690 Ft
Hasonló cikkek
Judit
Az Unibiotic probiotikumoknak köszönhetően csodálatos nyaralást töltöttünk el, emésztési problémák nélkül.
Niki
„Rendszeres használat után a változások mér egy hónap elteltével megmutatkoztak. A hajam gyorsabban nő, a körmöm pedig erő...
Tünde
6 évvel ezelőtt hasmenés kísérte a hasi fájdalmat. Eleinte azt hittem, hogy vírus, de egy nap vért vettem észre a székletb...