Niki
„Rendszeres használat után a változások mér egy hónap elteltével megmutatkoztak. A hajam gyorsabban nő, a körmöm pedig erősebb.”

„Rendszeres használat után a változások mér egy hónap elteltével megmutatkoztak. A hajam gyorsabban nő, a körmöm pedig erősebb. ”

Személyi edzőként erősen hiszek abban, hogy kívülről és belülről is gondoskodnunk kell a testünkről. Ezért a Vegan Collagen Booster az egyik étrend -kiegészítő, amely azonnal felkeltette a figyelmemet.

Rendszeres használat után a változások mér egy hónap elteltével megmutatkoztak. A hajam gyorsabban nő, a körmöm pedig erősebb.

Az évek során a kollagén termelés csökken, és a Vegan Collagen Booster felgyorsítja saját termelését. Határozottan továbbra is használni fogom a terméket, és ajánlom mindenkinek. Carnium Botanicals  - köszönöm a TOP terméket.

Ajánljuk
background
4 Vélemény
Vegan Collagen Booster
60 KAPSZULA
Készleten

/ 1 hónapra elég / ** 306,33 Ft ** naponta

Innovatív készítmény, amely serkenti a saját kollagén termelését, és amelynek első hatásai már 14 nap után láthatóak. Vegán építőelemekből áll, amelyek közül a sztár a ceramid, amely természetes módon hidratálja a bőrt és fokozza a kollagéntermelést. A kollagén jótékonyan hat a bőr feszességének és rugalmasságának megőrzésére.

 

9.190 Ft
Hasonló cikkek
Nina
„Amióta a Macát eszem, észrevettem a libidó növekedését, a hangulat javulását és az energia növekedését. Tetszik, hogy bev...
Nives
A testmozgás és az egészséges táplálkozás nem elegendő. Ha a bél nem működik optimálisan és nem egészséges nem tudja felve...
Judit
Az Unibiotic probiotikumoknak köszönhetően csodálatos nyaralást töltöttünk el, emésztési problémák nélkül.