Francsiska - Her Biotic
Az intim flóra egyensúly hiányával és állandó fertőzésekkel küzdöttem, de a Her Biotic végül megoldotta a problémáimat.

25 éves vagyok, és soha nem voltak ilyen jellegű problémáim. Aztán hirtelen elkezdtek jelentkezni a fertőzések, amelyek nem voltak súlyosak, de nagyon bosszantóak voltak. Egy évig tartottak.

Mindent kipróbáltam: krémeket, antibiotikumokat és étrend-kiegészítőket. Egyik termék sem oldotta meg véglegesen a problémát. Ekkor kezdtem el gondolkodni azon, hogy a problémáim okát kell kezelnem.

Felfedeztem egy oldalt a Her Biotic kapszulákról, és meggyőzött, hogy rendeljek magamnak egy dobozzal. Már több mint egy hónapja szedem a Her Biotic kapszulákat, és máris nagy javulást látok. Mindenképpen folytatni fogom a szedését, mert úgy hiszem, hogy csak még javulhat a helyzet.


AJÁNLJUK
background
163 Vélemény
Her Biotic
30 Kapszula
Készleten

/ 1 hónapra elég / ** 283 Ft ** naponta

A HerBiotic a mikrobiális kultúrák, a gyümölcs oligoszacharidok, vörösáfonya kivonat és a D-mannóz egyedülálló keveréke, amelyet kifejezetten fiatal és érett nők igényeinek és természetének megfelelően hoztunk létre. Gondosan összekevertünk 6 probiotikus törzset, amelyek elősegítik a bél és a hüvely mikrobióta egyensúlyát. A vörösáfonya kivonat és a D-mannóz elősegíti a hólyag egészségét és segít megelőzni az urogenitális traktus fertőzését.

8.490 Ft
HASONLÓ CIKKEK
Mária - Fem Care + D-mannóz
A menopauza alatt két problémám alakult ki: húgyúti problémák, valamint száraz szem és intim területek. Mindkettőt a Carni...
Ágnes- Her Biotic
Sokáig küszködtem hólyaggyulladással. Amióta menopauzás vagyok, ez sajnos állandó nálam. Még jó, hogy felfedeztem a Her Bi...