Her Biotic -Daniella
A Her Biotic kapszulát több okból kifolyólag kezdtem el szedni.

A Her Biotic kapszulát több okból kifolyólag kezdtem el szedni. Fájdalmas menstruáció, menzesz előtti pattanások, évente visszatérő hólyaggyulladás. Az első hónap használata után még nem éreztem különösebb változást, de tudom, hogy mindenhez idő kell, ezért adtam még egy hónap haladékot magamnak, hiszen nagyon bíztam benne, hogy ez a termék a segítségemre lesz. És milyen jól tettem! A második dobozt kezdtem el szedni amikor már feltűntek a változások. Ha nem használnék menstruációs naptárat, akkor el is felejtettem volna, hogy meg fog jönni a havi vérzésem, hiszen semmi előjele nem volt. Se pattanások se fájdalmas alhasi görcsök. A visszatérő hólyaggyulladásra való hatásáról még nem tudok nyilatkozni, de azt gondolom, hogy én már így is nyertem azzal, hogy rátaláltam a Her Biotic kapszulára. Azóta több ismerősömnek is szívből ajánlottam! Remélem másnak is legalább annyit fog segíteni mint nekem.

Ajánljuk
background
163 Vélemény
Her Biotic
30 Kapszula
Készleten

/ 1 hónapra elég / ** 283 Ft ** naponta

A HerBiotic a mikrobiális kultúrák, a gyümölcs oligoszacharidok, vörösáfonya kivonat és a D-mannóz egyedülálló keveréke, amelyet kifejezetten fiatal és érett nők igényeinek és természetének megfelelően hoztunk létre. Gondosan összekevertünk 6 probiotikus törzset, amelyek elősegítik a bél és a hüvely mikrobióta egyensúlyát. A vörösáfonya kivonat és a D-mannóz elősegíti a hólyag egészségét és segít megelőzni az urogenitális traktus fertőzését.

8.490 Ft
Hasonló cikkek
Orsi - Her Biotic
Hálás vagyok, hogy a fájdalmas menstruációs problémák már a múlté.
Karina - Her Biotic + Maca
Her BioticA bőröm láthatóan javult, mióta elkezdtem szedni, most már 3 hónapja.Maca Csodálatos szuperélelmiszer. Mióta lem...
Sára - Her Biotic
A Her Biotic segített a rendszeresebb emésztésben, és javította intim egészségemet.