Karina - Her Biotic + Maca
Her Biotic
A bőröm láthatóan javult, mióta elkezdtem szedni, most már 3 hónapja.
Maca
Csodálatos szuperélelmiszer. Mióta lemondtam a kávéról, segített megszabadulni az állandó fáradtságtól. Emellett könnyebben tudok koncentrálni és összpontosítani, és a hormonháztartásom is rendeződött!

Sok nő van körülöttem, akinek problémái vannak a pattanásokkal, és én magam is küzdök vele. Vannak rosszabb és jobb hónapok. De már régen rájöttem, hogy a krémek és kenőcsök nem használnak, ezért elkezdtem belülről kezelni a problémát. Megváltoztattam az étrendemet és elkezdtem a Her Biotic-ot szedni. Három hónapos HER BIOTIC kúra után látható különbség van a bőrömön. És jobban is érzem magam. A menstruációm előtt rettentő fájdalmaim voltak. A Macával kombinálva már alig érzek fájdalmat. A Maca egy csodálatos szuperélelmiszer. Amikor lemondtam a kávéról, segített megszabadulni az állandó fáradtságtól. A fókuszban, a koncentrációban és a hormonháztartásban is javulást vettem észre.


Ajánljuk
background
5 Vélemény
Hormonális egyensúly csomag
Készleten
A hormonális egyensúly csomag nyugodt menstruációt, magas libidót, tiszta gondolatokat és sok energiát nyújt. A Her Biotic mikrobakultúrák 6 törzset tartalmaznak, amelyek segítenek a női problémák megoldásában. A szabályozott bélrendszer és a hormonok egyensúlyban lesznek a Maca szuperélelmiszer segítségével. A két termék fogyasztásával kevesebb női problémával fog szembesülni.
14.980 Ft 13.482 Ft Megtakarítás 1.498 Ft
Hasonló cikkek
Nika - Maca
Maca kezdetben teljesen idegen volt számomra, de ma már nélkülözhetetlen a házi patikámban.
Beáta - Maca + Her Biotic
A Her Biotic kapszula és a Maca kombinációja segített rendezni a felborult hormonális egyensúlyt. Rendszeres a menstruáció...
Ilona- Her Biotic + Maca
A múltban mindig súlyos PMS-em volt. Nagyon érzelmes voltam, és sok hangulatingadozásom volt.