Ilona- Her Biotic + Maca
A múltban mindig súlyos PMS-em volt. Nagyon érzelmes voltam, és sok hangulatingadozásom volt.

A nevem Ilona, és ma szeretnék beszélni a Her Biotic és a Maca kapcsán szerzett tapasztalataimról, amelyeket szeptember óta használok.

A múltban mindig súlyos PMS-em volt. Nagyon érzelmes voltam, és sok hangulatingadozásom volt.

Aztán az elmúlt években, ahogy öregszünk, a ciklus rövidebbé és nagyon rendszertelenné vált.

Egy barátom azt tanácsolta, hogy használjam a Her Biotic és Maca kapszulákat. Szeptember óta használom őket, és jelentősek a változások az érzelmi téren.

A javulást különösen az elmúlt hónapokban vettem észre, ugyanis végre ismét rendszeres a menstruációm és pontosan 5 napig tart.

De ami a legfontosabb számomra, az az, hogy már nincsenek hangulatingadozásaim, megmagyarázhatatlan izgatottság és egyéb klasszikus premenstruációs tüneteim.


Ajánljuk
background
5 Vélemény
Hormonális egyensúly csomag
Készleten
A hormonális egyensúly csomag nyugodt menstruációt, magas libidót, tiszta gondolatokat és sok energiát nyújt. A Her Biotic mikrobakultúrák 6 törzset tartalmaznak, amelyek segítenek a női problémák megoldásában. A szabályozott bélrendszer és a hormonok egyensúlyban lesznek a Maca szuperélelmiszer segítségével. A két termék fogyasztásával kevesebb női problémával fog szembesülni.
14.980 Ft 13.482 Ft Megtakarítás 1.498 Ft
Hasonló cikkek
Brigitta- Vegan Collagen Booster, Her Biotic
Elkezdtem közeledni a menopauza időszakához, ami kellemetlen tüneteket hozott magával; lassabb anyagcsere, rendszertelen m...
Klára - Ashwagandha
Amikor a stresszel való leküzdésről van szó, az Ashwagandhát használom, egy adaptogén növényt, amely szabályozza a kortizo...
Istvánné Gregor - Her Biotic
Évekig olyan panaszokkal küszködtem, hogy egyfolytában orvosok látogatója voltam. Még az antibiotikumos kezelések sem enyh...