Kata -Fem Care + Her Biotic
Nagyon gyakori hólyag- és intim fertőzéseim voltak. Amióta a Her Biotic-ot és a Fem Care-t használom, javultak a problémáim, és nem volt gyulladásom.

Nagyon gyakori hólyaghurutjaim, húgyúti fertőzéseim és intim fertőzéseim voltak. Gyakran kellett antibiotikumot szednem. Természetesen rengeteg tanácsot és készítményt kipróbáltam, de eredménytelenül.

Az Önök termékeiről a női klinikán hallottam, ahol egy hölgy elmondta, hogy használja őket és nagyon elégedett. Nagyon meggyőző volt, ezért úgy döntöttem, hogy megveszem a termékeket.

Tényleg jó döntés volt, mert a termékek valóban segítenek. Amióta a Her Biotic-ot használom, nincs gyulladásom, megszűnt az égő érzés, nem vagyok felpuffadva és az emésztésem is rendben van. Ez igazi megkönnyebbülés számomra!

Ugyanakkor elkezdtem a Fem Care-t is fogyasztani, ami több mint tökéletesen teljesíti a feladatát.

Köszönöm a segítséget!


AJÁNLJUK
background
37 Vélemény
Fem Care
90 Kapszula
Készleten

/ 1 hónapra elegendő / ** 279,6Ft ** naponta

A FemCARE segít enyhíteni a száraz- hüvely, szem, száj és bőr problémáit. A növényi kivonatok természetes keveréke elősegíti a nyálkahártyák optimális hidratálását és egyben támogatja a hormonális egyensúlyt. Szabaduljon meg a kellemetlen szárazság, viszketés érzésétől és csökkentse a gyulladások kockázatát.

8.390 Ft
HASONLÓ CIKKEK
Zsuzsa - FemCare + HerBiotic
Érett nő vagyok, 56 éves. Az a célom, hogy a következő 20 évben is nőnek érezzem magam. Mint minden nő, én is küszködtem i...
Orsolya - Her Biotic + Fem Care
A Her Biotic és a Fem Care kapszula segített megszabadulni a gyulladással és szárazsággal kapcsolatos problémáktól.
Alíz - Her Biotic + Fem Care
Krónikus problémáim voltak az intim candida miatt. A Her Biotic és a FemCARE kapszulák segítségével javult az életminőségem.