Alíz - Her Biotic + Fem Care
Krónikus problémáim voltak az intim candida miatt. A Her Biotic és a FemCARE kapszulák segítségével javult az életminőségem.

31 éves vagyok, és néhány éve sajnos candidával, krónikus intim candidával élek. Különböző kezeléseket kaptam, antibiotikumokat szedtem, a nőgyógyászom még azt is javasolta, hogy több hónapig szedjek gyógyszert. De tudtam, hogy a gyógyszerek csak a tüneteimet enyhítik, de hosszú távon nem oldják meg a problémát.

Fáradt és kimerült voltam. Nemcsak a kezelés, hanem az aggodalom és a rossz közérzet miatt is. Aztán megláttam a Her Biotic reklámját a közösségi médiában. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom, mert már nem volt vesztenivalóm. Mivel a kapszulák természetesek, így nem aggódtam.

Már több mint 4 hónapja szedem őket, és tényleg észrevettem a javulást. Úgy döntöttem, hogy egy lépéssel tovább megyek, és megrendeltem a FemCARE-t is. Minden nő, aki valaha is küzdött már intim candidával, tudja, hogy a szárazsággal, viszketéssel és fájdalommal kapcsolatos problémák nagymértékben összefüggnek.

Be kell vallanom, hogy ez a két termék volt számomra a megváltás !

A páromnak is bemutattam ezeket az étrend-kiegészítőket, akinek szintén candida-problémái vannak. Az ajánlott Unibiotic kapszulát kezdte el fogysztani és egy jó hónap után nagyon elégedett. 

Köszönök mindent!


Ajánljuk
background
163 Vélemény
Her Biotic
30 Kapszula
Készleten

/ 1 hónapra elég / ** 283 Ft ** naponta

A HerBiotic a mikrobiális kultúrák, a gyümölcs oligoszacharidok, vörösáfonya kivonat és a D-mannóz egyedülálló keveréke, amelyet kifejezetten fiatal és érett nők igényeinek és természetének megfelelően hoztunk létre. Gondosan összekevertünk 6 probiotikus törzset, amelyek elősegítik a bél és a hüvely mikrobióta egyensúlyát. A vörösáfonya kivonat és a D-mannóz elősegíti a hólyag egészségét és segít megelőzni az urogenitális traktus fertőzését.

8.490 Ft
Hasonló cikkek
Mária - Fem Care + D-mannóz
A menopauza alatt két problémám alakult ki: húgyúti problémák, valamint száraz szem és intim területek. Mindkettőt a Carni...
Zsuzsa - FemCare + HerBiotic
Érett nő vagyok, 56 éves. Az a célom, hogy a következő 20 évben is nőnek érezzem magam. Mint minden nő, én is küszködtem i...
Barbara - Fem Care
A menopauza egyik legkellemetlenebb tünete a száraz bőr az egész testen. De rátaláltam egy természetes megoldásra, és a pr...