Mia- HerBiotic, Kurkuma, Moringa
Nemrég találkoztam Moringával. Hetekig tartó virózis után nehezen tértem magamhoz. Meglepett minden pozitív hatása. A Moringa mellett, mindennapos használatban van a Her Biotic, a Kurkuma és alkalmanként a D-mannóz is.

Hadd mutassam be a Carnium Botanicals a szövetségeseim: Her biotic, Bio Kurkuma, Bio Moringa, alkalmanként D-mannóz. A Moringát csak nemrégiben ismertem meg, amikor a vírusos betegségem miatt sokáig ágyban voltam. Kb. két hete használom, de már látom a hatását; a bőröm ragyogóbb és nincs szürke árnyalata. A Moringa megvásárlásáról az győzött meg, hogy antioxidánsban gazdag és sok C-vitamint tartalmaz. Mivel a szokásos C-vitamin után gyakran fáj a hasam, a Moringa mellett döntöttem. A reggelim része lett, 3 kapszulát veszek be. Alkalmanként használom a kurkumát, főleg az ízületi gyulladásaim miatt. A Her Biotic állandó “társam” már több mint egy éve és bizonyítottan segít, ezért nem cserélem le. 

Amikor  úgy érzem, valami készülőben van, igaz, ez a Her bioticnak köszönhetően nagyon ritka, akkor a D-mannózt veszem be.  A weboldalon találtam ezekre az étrend-kiegészítőkre, már a vállalat logója is meggyőzött és így kezdődött a Her Biotic iránti szerelem.


Ajánljuk
Hasonló cikkek
Alexa - Vegan Collagen Booster
Egy hónapja kezdtem el szedni a VEGAN COLLAGEN BOOSTER -t, és garantálom, hogy az eredmények láthatóak, de mindenekelőtt é...