Natali - D-mannóz
Évekig krónikus hólyaggyulladásban szenvedtem. Szerencsémre rátaláltam a Carnium Botanicals, D-mannóz termékére.

A nevem Natali és a D-mannóz nagy kedvelője vagyok.  Sajnos évekig krónikus hólyaggyulladásban szenvedtem; égő érzés, „állandóan pisilni kell menni” érzés. Utána fedezdem fel a Carnium Botanicals D-mannózát és mivel tudjuk, hogy az egyik napról a másikra nem történik csoda..Az első nap semmi, a második nap semmi, hanem tizedik nap..Pontosan tudom, hogy tizedik nap volt, mert azt hittem, aznap majd elsírom magam. Felkeltem reggel és nem volt az a „rögtön pisilni kell menni” érzés, tehát csoda. Aki valaha is átélte ezt vagy szenved krónikus hólyaggyulladásba, akkor melegen ajánlom a D-mannózt. 


Ajánljuk
background
5 Vélemény
D-mannóz
90 Kapszula
Készleten

Viszlát húgyúti fertőzések! A D-mannóz kiváló természetes gyógymód a hólyaghurut elleni küzdelemben és megelőzésében. Ez egy egyszerű cukor, amely magára köti az E-coli baktériumot, megakadályozva, hogy gyökeret eresszen a hólyag falán, és elősegíti a vizelettel történő kiürülését. Hatékonyan megakadályozza a húgyúti fertőzéseket és elősegíti a gyógyulást, amikor a gyulladás már jelen van.

7.390 Ft
Hasonló cikkek
Abigél - Her Biotic
Két hónapja rendeszeres Her Biotic étrend-kiegészítő fogyasztója vagyok és igazán elégedett vagyok a termékkel. Én is azok...
Hanna- Her Biotic
Hosszú ideig gyomorégéssel és puffadással voltak problémáim. A menopauza idején a problémák súlyosbodtak. A Her Biotic sze...
Ramóna - Her Biotic + D- mannóz
Húgyúti gyulladásaim voltak, de a rátaláltam a Her biotic és a D- mannóz kiegészítőkre és azóta nincs problémám. Ajánlom!