Hanna- Her Biotic
Hosszú ideig gyomorégéssel és puffadással voltak problémáim. A menopauza idején a problémák súlyosbodtak. A Her Biotic szedése óta az emésztésem szabályozottabb, és ritkábban szenvedek gyomorégéstől.

Úgy döntöttem, megosztom veletek a termékkel kapcsolatban tapasztalataimat. Sajnos már jó ideje gyomorégéssel és puffadással küzdöttem. A változókor előrehaladtával egyre jobban állandósultak ezek a problémák. Nagyon sokféle étrendkiegészítővel próbálkoztam, amik ideig óráig segítettek, de sajnos a hatásuk nem bizonyult tartósnak.

Erre  a termékre az interneten, reklám formájában bukkantam rá. Ekkorra már úgy voltam, hogy bármit kipróbálok, csak segítsen. Másfél ,két hét után éreztem,hogy valami megváltozott. Nem kellett savlekötő, elmúlt az állandó feszítő érzés. Mostanra sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Csodálatos, hogy végre egy olyan étrendkiegészítőre bukkantam,ami valóban működik. Azt nyújtja amit a reklámjában ígér. A Her biotic valóban nagyon hatásos. Jó szívvel ajánlom minden hasonló problémával küzdőnek! 


Ajánljuk
background
172 Vélemény
Her Biotic
30 Kapszula
Készleten

/ 1 hónapra elég / ** 283 Ft ** naponta

A HerBiotic a mikrobiális kultúrák, a gyümölcs oligoszacharidok, vörösáfonya kivonat és a D-mannóz egyedülálló keveréke, amelyet kifejezetten fiatal és érett nők igényeinek és természetének megfelelően hoztunk létre. Gondosan összekevertünk 6 probiotikus törzset, amelyek elősegítik a bél és a hüvely mikrobióta egyensúlyát. A vörösáfonya kivonat és a D-mannóz elősegíti a hólyag egészségét és segít megelőzni az urogenitális traktus fertőzését.

8.490 Ft
Hasonló cikkek
Anna Farkas - Her Biotic
A legtöbb nőhöz hasonlóan én is találkoztam alkalmi gyulladásokkal, amelyek a „rossz étrend” és a stressz hatására keletke...
Anna- HerBiotic + D-mannóz
Megszabadultam a visszatérő hólyaghuruttól a Her Bioticnak és a D-mannóznak köszönhetően. Két csodálatos termék a nők egés...
Ilona- Her Biotic + Maca
A múltban mindig súlyos PMS-em volt. Nagyon érzelmes voltam, és sok hangulatingadozásom volt.