Nina
„Amióta a Macát eszem, észrevettem a libidó növekedését, a hangulat javulását és az energia növekedését. Tetszik, hogy bevétel után nem okoz nehéz érzést a gyomromban.

Azért kezdtem el a Maca szedését, mert hallottam, hogy pozitív hatással van a szexuális vágyra és a nők egészségére. Miután lefogytam jó néhány kilót, észrevettem, hogy a libidóm nem a régi, mint általában, és mivel a maca -t gyakran használják a férfiak és nők szexuális életének javítására és a termékenység növelésére, úgy döntöttem, hogy kipróbálom.

Mivel a maca B-, C- és E -vitaminban gazdag, és segíti a vörösvértestek helyreállítását, ajánlom mindenkinek, aki vashiányban szenved. Amióta a Macát eszem, észrevettem a libidó növekedését, a hangulat javulását és az energia növekedését. Tetszik, hogy bevétel után nem okoz nehéz érzést a gyomromban.


Ajánljuk
background
11 Vélemény
Bio zselatinizált Maca
120 KAPSZULA
Készleten

/ 2-4 hónapra elegendő / ** 54- 108,16 Ft ** naponta

A Maca vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban gazdag adaptogén növény. Különösen kiváló hormonszabályozóként működik, segít a menstruációs ciklus szabályozásában, ellensúlyozza a menopauza tüneteit és csökkenti a menstruációs rendellenességeket. Férfiaknál azonban támogatja a sperma mennyiségének növekedését és javítja a spermiumok mozgékonyságát.  A zselatinizált maca biológiailag jobban hozzáférhető, emészthetőbb és ötször erősebb formula.

6.490 Ft
Hasonló cikkek
Nives
A testmozgás és az egészséges táplálkozás nem elegendő. Ha a bél nem működik optimálisan és nem egészséges nem tudja felve...
Judit
Az Unibiotic probiotikumoknak köszönhetően csodálatos nyaralást töltöttünk el, emésztési problémák nélkül.
Tünde
6 évvel ezelőtt hasmenés kísérte a hasi fájdalmat. Eleinte azt hittem, hogy vírus, de egy nap vért vettem észre a székletb...