Nives
A testmozgás és az egészséges táplálkozás nem elegendő. Ha a bél nem működik optimálisan és nem egészséges nem tudja felvenni a tápanyagokat, ami számtalan kellemetlenséget okoz.  Én a Her Biotic -ot, a mikrobiológiai kultúrák egyedülálló keverékét fogyasztom. Sokszor nem elegendő egy diéta vagy edzés ahhoz, hogy azonnal lássuk a test átalakulását.

A testmozgás és az egészséges táplálkozás nem elegendő. Ha a bél nem működik optimálisan és nem egészséges nem tudja felvenni a tápanyagokat, ami számtalan kellemetlenséget okoz.  Én a Her Biotic -ot, a mikrobiológiai kultúrák egyedülálló keverékét fogyasztom. Sokszor nem elegendő egy diéta vagy edzés ahhoz, hogy azonnal lássuk a test átalakulását.

Vannak, akik úgy gondolják, hogy nincs szükségem további segítségre az egészségem és a fitt testem fenntartásához. A titkom azonban az, hogy rendszeresen vigyázok a testem. Azért, hogy elkerüljem a kellemetlenségeket egy hónapig, évente egyszer megelőző kúrát végzek probiotikumokkal. Ez jó segítség, hogy vigyázzunk a belekre, még akkor is, ha jól érezzük magunkat.

Ajánljuk
background
161 Vélemény
Her Biotic
30 Kapszula
Készleten

/ 1 hónapra elég / ** 283 Ft ** naponta

A HerBiotic a mikrobiális kultúrák, a gyümölcs oligoszacharidok, vörösáfonya kivonat és a D-mannóz egyedülálló keveréke, amelyet kifejezetten fiatal és érett nők igényeinek és természetének megfelelően hoztunk létre. Gondosan összekevertünk 6 probiotikus törzset, amelyek elősegítik a bél és a hüvely mikrobióta egyensúlyát. A vörösáfonya kivonat és a D-mannóz elősegíti a hólyag egészségét és segít megelőzni az urogenitális traktus fertőzését.

8.490 Ft
Hasonló cikkek
Judit
Az Unibiotic probiotikumoknak köszönhetően csodálatos nyaralást töltöttünk el, emésztési problémák nélkül.
Nina
„Amióta a Macát eszem, észrevettem a libidó növekedését, a hangulat javulását és az energia növekedését. Tetszik, hogy bev...
Varga Szilvi
Kiválóak a kiegészítők, kiváló eredményeket értem el!Nagyon elégedett vagyok, a termékek valóban fantasztikusak, amit mind...