Nives - Liposzómás C-vitamin +D3+K2 -vitamin
Az egészség nem magától értetődő számomra és tudom, hogy nem vagyok „érinthetetlen”. Rengeteg időt fordítok a tanulásra, az edzésre és a kiegyensúlyozott táplálkozásra. Válogatott étrend-kiegészítőkkel is támogatom az egészséges szokásaimat. Köztük van a C-vitamin és a D-vitamin, melyek erősítik az immunrendszeremet.

Sokszor emlékeztetem magam arra, hogy az egészségem nagyrészt az én kezemben van. Nem tartom magam "érinthetetlennek", pedig fitt vagyok. 

Nem vagyok megszállott az egészséggel kapcsolatban, de nem is veszem természetesnek. Tisztában vagyok vele, hogy a test gondozása fontos és hogy az egészségbe fektetett erő (még akkor is, ha nincs problémád) mindig megtérül. Az egészséges és erős emberek ellenállóbbak, gyorsabban felépülnek a betegségekből és sérülésekből és könnyebben viselik a stresszt.

Ebben az évben egészségügyi problémákban szenvedtem és még sérülésem is volt, amelyek felforgatták az életemet. Ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy a testem az én kezemben van és sok mindent megtehetek azért hogy megfelelő módon támogatjam. Nem sajnálom a tanulásra, a mozgásra fordított időt és büszke vagyok a kiegyensúlyozott táplálkozás iránti elkötelezettségemre. 

Jelenleg minden egészséges szokásban a Carnium Botanicals Liposzómás C-vitaminja és D-vitaminja kísér, melyeket gondosan választottam ki az aktuális szükségletemnek megfelelően.

Külön köszönettel tartozom az üzletből érkező barátságos tanácsadóknak, akik mindig szakszerű információval, rejtett "eladási" szándék nélkül állnak a segítségemre.


Ajánljuk
Hasonló cikkek
Brigitta- Vegan Collagen Booster, Her Biotic
Elkezdtem közeledni a menopauza időszakához, ami kellemetlen tüneteket hozott magával; lassabb anyagcsere, rendszertelen m...
Urszula - Kids Biotic
7 éve lettem először anya. Akkoriban nem sok probiotikum volt gyerekeknek a piacon. A Kids biotic-ot teszteltük, és a mai ...