Urszula - Kids Biotic
7 éve lettem először anya. Akkoriban nem sok probiotikum volt gyerekeknek a piacon. A Kids biotic-ot teszteltük, és a mai napig hűségesek maradtunk hozzá. Gyermekeim egészsége az első, és a Kidsbiotic újra és újra meggyőz pozitív hatásairól.

Már több éve ismerem a Kidsbiotic kiegészítőt, pontosabban 7 éve, amikor anya lettem. Akkoriban még nem volt olyan sok probiotikus alapú, gyermekeknek szánt termék a piacon. Úgy döntöttem, megveszem, és azóta évente kétszer - ősszel és tavasszal - megelőző kezelést végzünk, közben pedig alkalmanként használjuk a terméket. Szerintem minőségi a termék, hiszen a baba bélrendszeréhez igazodó összetevőket tartalmaz. A második, 2 és fél éves fiamnak csecsemőkorában komoly bélproblémák voltak (görcsök, puffadás, ...). Mivel egy év után sem javult az állapota, gondoltam, kipróbáljuk a Kidsbioticot. Egy jó hónap szedése után azt vettem észre, hogy javulnak a dolgok, és egyre kevesebb a probléma. Szeptemberben kezdte az óvodát, és azzal kell dicsekednem, hogy nem voltunk komoly betegek. A C-vitamin, amely szintén a Kidsbiotic összetevője, minden bizonnyal hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez.

 A Kidsbiotic-ot a kellemes íze miatt is szeretjük (szinte nincs is íze), és mert por formájában van,  a gyerekek egy italba keverve gond nélkül elfogyasszák.  Az ár is kedvező, főleg ha nagyobb mennyiségben vásároljuk meg a terméket. Az többi effajta termékek sokkal drágábbak.

Egyszóval, a gyermekek egészsége mindenek felett a legfontosabb! Az egészséges táplálkozás és a testmozgás mellett úgy gondolom, hogy a Kidsbiotic hozzájárul a jobb immunrendszerhez, ezért garantáltan továbbra is fogyasszuk.


Ajánljuk
Hasonló cikkek
Betti - Kidsbiotic
A Kidsbiotic -ot azért vettem meg, mert a probiotikumokon és prebiotikumokon kívül C -vitamint is tartalmaz, ami nagyon fo...
Judit
Az Unibiotic probiotikumoknak köszönhetően csodálatos nyaralást töltöttünk el, emésztési problémák nélkül.