Sasha - Natal Biotic
Hiszem, hogy a 6 probiotikus törzsből álló sereg sikeresen védi az egészségemet és a babámat. A Natal Biotic kétségtelenül az esti rutinom marad a szülés után is.

A terhesség harmadik trimeszterében kezdtem el szedni a Natal Biotic-ot, abban a nagy reményben, hogy segít az emésztésem szabályozásában és, hogy javítja a közérzetemet. Feltéve persze, ha gondoskodom a kiegyensúlyozott, rostban gazdag étrendről, a hidratálásról, valamint a mozgásról.

Ez a csodálatos termék minden várakozásomat felülmúlta. A Natal Biotic az élelmiszerekből nyert összes értékes anyag felszívódását is segíti, ezzel is erősítve az idén ősszel kissé legyengült immunrendszeremet.

Hiszem, hogy a 6 probiotikus törzsből álló sereg sikeresen védi az egészségemet és a babámat. A Natal Biotic kétségtelenül az esti rutinom marad a szülés után is.

Ajánljuk
background
4 Vélemény
Natal Biotic
30 Kapszula
Készleten

/ 1 hónapra elég / ** 283Ft ** naponta

A Natal Biotic mikrobiális kultúrákon és Actazin-en (kiwi kivonat) alapuló étrend-kiegészítő , amelyet kifejezetten a terhes és szoptató nők jóléte érdekében hoztunk létre. 6 kiválasztott probiotikus törzset tartalmaz. Támogatja a bélflóra egészségét, javítja a tápanyagok felszívódását, természetes módon növeli a folsavat és segít erősíteni az immunrendszert.

8.490 Ft
Hasonló cikkek
Anikó Kovács - Her Biotic
Két éve súlyos hasi fájdalmaim voltak, 5 műtétem volt. Két hónapig voltam kórházban, sok gyógyszert kaptam. Annyira szomor...
Laura - Kidsbiotic
A gyereked folyamatosan meg van fázva és legyengült az immunrendszere, mint az én kicsimnek? Ismerem a megoldást, amelyet ...
Niki
„Rendszeres használat után a változások mér egy hónap elteltével megmutatkoztak. A hajam gyorsabban nő, a körmöm pedig erő...