Szebasztián- testoboost
Három hét Unibiotic és Testo Boost szedése után észrevettem az első változásokat. Javult az emésztésem, több energiám van, könnyebben alszom, reggel frissen ébredek, és több erőt érzek edzés közben.

45 éves vagyok és boksz edző vagyok. Amikor még profi bokszoló voltam, soha nem használtam étrend -kiegészítőket. Most, hogy érettebb vagyok, néhány plusz kilóval, nehezen regenerálódik a testem egy nehéz nap után, és még aludni sem alszok olyan jól, mint kéne. 

Három hét Unibiotic és Testo Boost szedése után észrevettem az első változásokat. Javult az emésztésem, kevesebb a puffadás, több energiám van, könnyebben alszom, reggel frissen ébredek és több erőt érzek edzés közben. A feleségem is boldogabb;)

Ajánlom a Carnium Botanicals termékeket minden férfinak, aki természetes módon szeretné javítani közérzetét!

Ajánljuk
background
1 review
Natural Testo Boost: Tesztoszteron serkentő
120 KAPSZULA
Készleten

/ 1 hónapra elég / ** 306,33Ft ** naponta

A természetes TestoBoost segít a tesztoszteronszint egyensúlyában. Ez egy gyógynövényeken, vitaminokon, ásványi anyagokon és aminosavakon alapuló étrend-kiegészítő, amely javítja a férfiak jólétét. A megfelelő tesztoszteronszint fenntartásának eredménye egy egészséges és erős férfi, aki önbizalmat sugároz, tiszta gondolatokkal, energiával és jó összpontosítással. 

9.190 Ft
Hasonló cikkek
Varga Szilvi
Kiválóak a kiegészítők, kiváló eredményeket értem el!Nagyon elégedett vagyok, a termékek valóban fantasztikusak, amit mind...
Vera és Miklós 60 és 57 év-
Az Unibiotic probiotikumokat immár több mint 1 éve rendszeresen szedjük, és azóta is a kötelező rutin része. Minden évben ...
Judit
Az Unibiotic probiotikumoknak köszönhetően csodálatos nyaralást töltöttünk el, emésztési problémák nélkül.