Vera és Miklós 60 és 57 év-
Az Unibiotic probiotikumokat immár több mint 1 éve rendszeresen szedjük, és azóta is a kötelező rutin része. Minden évben 3 hónapos kúrát végzünk az Unibiotic és a Silymarin komplex segítségével.

Az Unibiotic probiotikumokat immár több mint 1 éve rendszeresen szedjük, és azóta is a kötelező rutin része.

Minden évben 3 hónapos kúrát végzünk az Unibiotic és a Silymarin komplex segítségével.

Miklós vagyok. A feleségem és én egy éve rendszeresen szedünk UNIBIOTIC probiotikumokat. Amikor eljön az influenza szezon, minden barátunk, családtagunk megbetegszik. Viszont mi előzetesen megvédjük magunkat, egészséges életmóddal és rendszeres étrend-kiegészítők és probiotikumok fogyasztásával. Mielőtt elkezdtük szedni az Unibiotic -ot, az emésztésünk is elég kiegyensúlyozatlan volt, puffadás és székrekedés is jelen volt, de most többé nincs probléma.

Ajánljuk
background
6 Vélemény
Unibiotic Saccharomyces Boulardii
30 Kapszula
Készleten

/ 1 hónapra elég / ** 283 Ft ** naponta

Az Unibiotic Saccharomyces Boulardii mikrobiális kultúrák, FS2-60 frukto-oligoszacharidok és növényi inulin keveréke, amely kedvez a bél mikrobióta egyensúlyának. Ideális étrend-kiegészítő az emésztés javítására, a hasmenés, a puffadás és a hasi problémák megelőzésére és leküzdésére. Ezenkívül gátolja a patogén mikroorganizmusok szaporodását, mint például: a Candida és a Salmonella.

8.490 Ft
Hasonló cikkek
Judit
Az Unibiotic probiotikumoknak köszönhetően csodálatos nyaralást töltöttünk el, emésztési problémák nélkül.
Varga Szilvi
Kiválóak a kiegészítők, kiváló eredményeket értem el!Nagyon elégedett vagyok, a termékek valóban fantasztikusak, amit mind...
Nina
„Amióta a Macát eszem, észrevettem a libidó növekedését, a hangulat javulását és az energia növekedését. Tetszik, hogy bev...