Tímea - Her Biotic + Skin Lux

A SKINLux és a Her Biotic segített nekem, hogy tisztább és egészségesebb legyen a bőröm.

Rendszeres és elégedett felhasználója vagyok a Carnium Botanicals termékeinek. 3 hónapja szedem a Her Biotic-ot és 1 hónapja a Skin Lux-ot.

Még néhány hónappal ezelőtt a bőröm rossz állapotban volt - tele volt pattanásokkal a bőröm be volt gyulladva, és minden alkalommal, amikor a tükörbe néztem, elszomorodtam.

Az önbizalmam elhagyott, és nem éreztem jól magam a bőrömben.

Különböző krémeket, bőrradírokat, olajokat és szappanokat próbáltam ki. Semmi sem segített abban, hogy elérjem a kívánt eredményt. Amikor megláttam a Carnium Botanicals ajánlatát az interneten, szkeptikus voltam, de úgy döntöttem, hogy kipróbálom, mert nem volt vesztenivalóm... és ez volt a legjobb döntés!

A bőröm most tiszta, pattanásmentes és az önbizalmam is visszatért. Újra jól érzem magam a bőrömben, mert nem kell többé smink mögé bújnom.



Ajánljuk
background
7 Vélemény
Skin Lux
30 Kapszula
Készleten

/ 1 hónapra elég / ** 283 Ft ** naponta

A Skin Lux pattanásos, pigmentfoltos és krónikusan száraz bőrfelületekre előállított kiegészítő. A Skin Lux természetes kapszulák, amelyek belülről kifelé ápolják a bőrt. Biotint, B3- és B5-vitamint, A-vitamint és egyéb antioxidánsokat, vitaminokat és összetevőket tartalmaznak, amelyek csökkentik a pattanásokat és a hiperpigmentációt, valamint támogatják a bőr egészségét és regenerálódását. Csillapítja az eltömődött pórusokat és csökkentik a túlzott zsírosodást, ugyanakkor segítik a megfelelő hidratáltság megőrzését és a bőr ragyogását. 

8.490 Ft
Hasonló cikkek
Glória - Skin Lux
Soha nem volt ilyen egészséges és ragyogó bőröm
Orsi - Her Biotic
Hálás vagyok, hogy a fájdalmas menstruációs problémák már a múlté.
Petra - Her Biotic
"Sziasztok, szeretném elmesélni a történetemet!Tavaly novemberben gyulladással és méhnyak problémával küzdöttem.