Petra - Her Biotic
"Sziasztok, szeretném elmesélni a történetemet!
Tavaly novemberben gyulladással és méhnyak problémával küzdöttem.

"Sziasztok, szeretném elmesélni a történetemet!

Tavaly novemberben gyulladással és méhnyak problémával küzdöttem. Két héttel ezelőtt voltam egy kivizsgáláson, ahol azt mondták, hogy szükségem van egy kisebb nőgyógyászati beavatkozásra, ma viszont , amikor hívtam őket azt mondták, hogy egészséges vagyok, jók az eredményeim és nincs rá szükség. 

Hadd mondjam el, mindez lehetetlen lenne a Her Biotic kapszulák nélkül. Nem azért írok, hogy kedvezményt kapjak, azért írok, mert örökké hálás leszek Nektek , nem is tudom, hogyan köszönjem meg... ❤️❤️ Szó nélkül maradtam, örömömben sírok, nagyon hálás vagyok a Her Biotic kapszuláért, amely segítségével megszabadultam az intim problémáktól. 

❤️❤️❤️❤️mindenkinek csak ajánlani tudom ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Még egyszer köszönöm - a szívem legmélyéről!

 

Ajánljuk
background
163 Vélemény
Her Biotic
30 Kapszula
Készleten

/ 1 hónapra elég / ** 283 Ft ** naponta

A HerBiotic a mikrobiális kultúrák, a gyümölcs oligoszacharidok, vörösáfonya kivonat és a D-mannóz egyedülálló keveréke, amelyet kifejezetten fiatal és érett nők igényeinek és természetének megfelelően hoztunk létre. Gondosan összekevertünk 6 probiotikus törzset, amelyek elősegítik a bél és a hüvely mikrobióta egyensúlyát. A vörösáfonya kivonat és a D-mannóz elősegíti a hólyag egészségét és segít megelőzni az urogenitális traktus fertőzését.

8.490 Ft
Hasonló cikkek
Hanna- Her Biotic
Hosszú ideig gyomorégéssel és puffadással voltak problémáim. A menopauza idején a problémák súlyosbodtak. A Her Biotic sze...
Orsi - Her Biotic
Hálás vagyok, hogy a fájdalmas menstruációs problémák már a múlté.
Szandra - D-mannóz + Her biotic
A Her Biotica és a D-mannóz kapszula segítségével természetes módon tudtam megoldani a húgyúti fertőzésekkel való, régóta ...