A Her Biotic termékekkel kapcsolatos vásárlói tapasztalatok: 7 nő, 7 történet
Találtad már magad olyan helyzetben, amikor úgy érezted, hogy a tested cserbenhagy?
Visszatérő problémáid vannak a gombás és baktérium okozta fertőzésekkel, hólyaghuruttal és kellemetlen érzéssel "odalent"?
Puffadt a hasad, amitől nem tudsz megszabadulni?
És az emésztésed is inkább " lejtmenetben" van - néha szabályos és problémamentes, máskor meg az emésztési zavarok akkor lepnek meg, amikor a legkevésbé számítasz rá?
És a bőrödön is látszanak a szennyeződések, pedig hónapok óta nem változtattál a bőrápolási rutinodon.

A helyzet egyértelmű:

A bélrendszerednek és a hüvelyi mikrobiótádnak támogatásra van szüksége.

Ez a két legfontosabb mikrobióta a szervezetedben.

Miért fontos ezt tudni?

A hüvelyi és a bélmikrobióta nemcsak ugyanazokat a baktériumtípusokat osztja meg, hanem folyamatosan "kommunikálnak" egymással.

Ezt kétféleképpen teszik:

1.Kommunikálnak egymással, mivel "odalent" közel vannak egymáshoz, ami lehetővé teszi a bélbaktériumok bejutását a hüvelybe (és fordítva).

2.A bél közvetettebb módon is kommunikálhat a hüvelynel, mivel az egészséges bélrendszer csökkentheti a gyulladást az egész testben, és a kevesebb gyulladás a testben kevesebb gyulladást jelent a hüvelyben.

Ezért fontos, hogy mindkettőben egyensúlyban legyenek a baktériumok, mivel ez számos pozitív hatással van az intim egészségre, az emésztésre, a bőr állapotára és az általános közérzetre.

És már napi egy kapszulával is gondoskodhatsz mindkettőről.


Fedezd fel a legnépszerűbb étrend-kiegészítőt a nők számára >>>

Ha a bejegyzés elején bólogattál, és arra gondoltál, hogy "hát, mindez velem is előfordul", talán a Her Biotic kapszulát kipróbáló nők történetei reményt adnak neked, hogy létezik megoldás.

Olvasd el, mit mondanak:



"A Her Biotic számomra az abszolút TOP termék. Elképesztő, hogy mennyire hatékonyak ezek a kapszulák. Azt hiszem, a legtöbb nő megért engem, amikor azt mondom, hogy sokáig problémáim voltak a puffadt pocakkal. És mennyire zavart ez engem!


Próbáltam különböző probiotikumokat, hogy enyhítsem a problémáimat, de semmi hatása nem volt. De mióta felfedeztem és kipróbáltam a Her Bioticot, minden másképp van. Már 1 hét után eltűnt a puffadt hasam és sokkal jobban éreztem magam. Nagyon ajánlom, hogy próbáld ki, a Her Biotic egy kis csoda!"

ÉVA


A puffadt has nem csak kellemetlenséget okoz. Az, hogy nem tudod felvenni a kedvenc ruhádat, mert mindenki megkérdezi, hogy terhes vagy-e ...

Vagy a kedvenc farmerod begombolása, pedig tudod, hogy az igazi önbizalom romboló lehet.

De nem a puffadás az egyetlen dolog, ami történhet veled, ha a bélmikrobióta felborul.

Ez gyakran emésztési problémákkal jár, ami nagyon kellemetlen lehet.


"Puffadással és emésztési zavarokkal küzdöttem. Egy barátnőm, akinek jó tapasztalatai voltak a Her Biotic kapszulákkal, ajánlotta, hogy próbáljam ki őket. Először szkeptikus voltam, de úgy döntöttem, adok nekik egy esélyt.

Azóta a puffadás elmúlt, már nincsenek emésztési problémáim, és a bőrömön is javulást vettem észre.


Nagyon örülök, hogy úgy döntöttem, kipróbálom a Her Biotic kapszulákat, és biztosan fogok még rendelni."

ZSUZSANNA


Sok nő számol be a Her Biotic kapszula rendszeres szedése után a bőr állapotának javulásáról.

A szennyeződések csökkennek, a pattanások és a menstruáció előtti pattanások már nem olyan gyakoriak.

Nem véletlen - a bélrendszer nagyon fontos szerepet játszik a szép bőr fenntartásában.

A rendszeres emésztés mellett, ami a méreganyagok és a salakanyagok rendszeres eltávolítását jelenti, a bélrendszer a hormonális egyensúly szempontjából is fontos.

A felesleges ösztrogén a beleken keresztül ürül ki, és ha az emésztés felborul, akkor a női hormonháztartásod is felborul. Márpedig ezek, mint azt bizonyára már tudod, nagyon fontosak - nemcsak a közérzeted, hanem mindenekelőtt az egészséged szempontjából.

Az emésztésen és az egészséges bőr támogatásán kívül a bélrendszer még igen nagy hatással van az egészségedre "odalent".

A baktériumok egyensúlyának felborulása hólyaghuruthoz vezethet.

Az egészséges mikrobiótáról való gondoskodás tehát sok gondtól és fájdalomtól kímélhet meg mind a nyári, mind a téli hónapokban.

Ezért esküszik Anna, Rebeka és Katarina a Her Biotica rendszeres szedésére.


"Számomra a hólyaghurut a legrosszabb dolog, amit előfordulhat. Sajnos sokéves tapasztalatom van vele kapcsolatban, mert egyszer, amikor még egyetemista voltam, hat hónapig volt egyhuzamban hólyaghurutom. Egyik antibiotikumot szedtem a másik után, de a gyulladás továbbra is fennállt. Egy körforgásba kerültem. Mivel már semmi sem segített, elkezdtem más megközelítéseken gondolkodni a gyulladt hólyagom kezelésére.

Felfedeztem a D-mannózt, majd később a Her Biotic probiotikumokat. Meggyőztek arról, hogy vörös áfonya kivonatot és D-Mannózt tartalmaznak, mindkettő nagyon hatékony a gyulladás megelőzésében. Egy hónapos D-Mannóz és Her Biotic használat után egyértelmű volt a döntés: ez a kettő mostantól MINDIG megtalálható lesz a szekrényemben".

ANNA

"Rengeteg problémám volt a hólyag- és hüvelyfertőzésekkel. Úgy tűnik, hajlamos vagyok ezekre és más gyulladásokra. Mindig a gyógyszertárból vettem készítményeket. Amikor ez már nem segített, antibiotikumot kaptam. Novemberben volt az utolsó gyulladásom, egy nagyon komoly gyulladás. A hólyagom az őrület határáig égett. Ekkor tanácsolták a Carnium Botanicalsnál a Her Biotic-ot a D-mannózzal kombinálva.

Kedves hölgyeim, ez egy kiváló kombináció. Én folyamatosan fogyasztom a Her Biotic-ot, mivel minden női problémára nagyszerű; a fájdalmas menstruációtól kezdve az emésztésig. A D-Mannózzal együtt a Her Biotic nagyszerű kombináció a hólyag- és hüvelyfertőzések megelőzésére és elsősegélynyújtásra, ha esetleg valami történik.

Érzed, hogy jobban vagy! 

Többször segített már a barátnőimnek is és mindig nagyon hálásan fogadják ezeket a kapszulákat."

REBEKA

"Nagyon pozitív tapasztalataim vannak a Her Biotic szedésével kapcsolatban. Krónikus húgyúti fertőzéseim voltak, mióta elkezdtem a nemi életet. Nekem már semmilyen tabletta nem segített, ellenállóvá váltam mindennel szemben. Végül 6 hónapig antibiotikumos terápián voltam. A problémáimat a bioenergia és a Her Biotic kapszula segítségével oldottam meg. A gyulladás végre alábbhagyott. Boldog vagyok."

KATARINA


A cikk elején beszéltem a két mikrobiótáról - a bél- és a hüvelyi mikrobiótáról.

És az egyik fő oka annak, hogy a Her Biotic olyan népszerű a nők körében, az, hogy a hüvelyi mikrobióta egészségéről és egyensúlyáról is gondoskodik.

Ez kulcsfontosságú a viszketést, fájdalmat, vizelési problémákat és kellemetlen folyást okozó gyulladások megelőzésében.

Európa-szerte több mint 100 000 nőnek nyújtott segítséget a gyulladás megszüntetésében ...


És támogatni a hüvelyi mikrobiótájuk egészségét, hogy megakadályozzák a gyulladás kiújulását.


"Egy ideje hüvelygyulladással küzdök. Próbálkoztam különböző krémekkel és tablettákkal, de csak rövid távon szűnt meg a gyulladás, majd újra visszatért. Ugyanakkor váladékozások is jelentkeztek nálam.


Mivel korábban már próbáltam az általátok kínált termékeket, úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Her Biotic-ot, és néhány nap múlva a folyás csökkent, és a viszketés is megszűnt.

Most már több mint három hónapja szedem és a gyulladás eltűnt. Ezzel egyidejűleg a bőrömön lévő kiütések is eltűntek, és a bőröm állapota is javult."

ANNA

"A közösségi médiában fedeztem fel a Her Biotic-ot. Felkeltette a figyelmemet, mert sok problémám volt, például kiütések és enyhe fertőzések a nemi szervek területén. Több terméket is kipróbáltam, de nem segítettek. 


De most végre megtaláltam a megoldást minderre: Her Biotic kapszulát! A puffadás csökkentésében is sokat segít nekem. Szívből ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd."

DANIELA


A Her Biotic mikrobiológiai kultúrák minden nő házi patikájának nélkülözhetetlen részét képezik.

Segítenek egyensúlyba hozni a bél- és hüvelyi mikrobiótát.

A Her Biotic kapszula titka a mikrobakultúrák egyedülálló keverékében rejlik, amelyet kifejezetten a nők és egészségük támogatására hoztunk létre. A kapszulák 6 különböző törzset tartalmaznak, valamint vörösáfonya kivonatot és D-mannózt adtunk hozzá, hogy tovább segítsük a hólyagfertőzések megelőzését.


A kapszulák segítenek az emésztés szabályozásában, a puffadás csökkentésében, a hüvelyi gyulladások csökkentésében, megszüntetésében vagy megelőzésében, a hólyaghurut megelőzésében, az egészséges és tiszta bőr támogatásában, a hormonális egyensúlyban és még sok másban.

A legjobb az egészben, hogy a Her Biotic kapszuláknak nincsenek mellékhatásai, és eredményük hosszan tartó.


Ajánljuk
background
163 Vélemény
Her Biotic
30 Kapszula
Készleten

/ 1 hónapra elég / ** 283 Ft ** naponta

A HerBiotic a mikrobiális kultúrák, a gyümölcs oligoszacharidok, vörösáfonya kivonat és a D-mannóz egyedülálló keveréke, amelyet kifejezetten fiatal és érett nők igényeinek és természetének megfelelően hoztunk létre. Gondosan összekevertünk 6 probiotikus törzset, amelyek elősegítik a bél és a hüvely mikrobióta egyensúlyát. A vörösáfonya kivonat és a D-mannóz elősegíti a hólyag egészségét és segít megelőzni az urogenitális traktus fertőzését.

8.490 Ft
Haslonló cikkek
Hanna- Her Biotic
Hosszú ideig gyomorégéssel és puffadással voltak problémáim. A menopauza idején a problémák súlyosbodtak. A Her Biotic sze...
Natasa - Her Biotic
Rendkívül boldog vagyok, már nem feszül a hasam, láthatóan kisebb is!
Francsiska - Her Biotic
Az intim flóra egyensúly hiányával és állandó fertőzésekkel küzdöttem, de a Her Biotic végül megoldotta a problémáimat.