Anna- HerBiotic + D-mannóz
Megszabadultam a visszatérő hólyaghuruttól a Her Bioticnak és a D-mannóznak köszönhetően. Két csodálatos termék a nők egészségéért.

„Számomra a hólyagfertőzés a legrosszabb, amit tapasztalhatok. Sajnos sok éves tapasztalatom van ezzel kapcsolatban, mert egy időszakban, amikor még egyetemista voltam, fél évig volt gyulladásom. Egyik antibiotikumot ettem a másik után, de a gyulladás továbbra is fennállt. Egy ördögi körbe kerültem. Mivel semmi más nem segített, elkezdtem gondolkodni a gyulladt hólyag kezelésének más módszerein.

Felfedeztem a D-mannózt, majd a HerBiotic probiotikumokat. Meggyőződtem az a tény, hogy áfonya kivonatot és D-mannózt tartalmaznak, mindkettő nagyon hatékony a gyulladás megelőzésében. Egy hónapnyi D-mannóz és Herbiotic használat után a döntés egyértelmű volt: ez a kettő MINDIG a szekrényemben lesz ezentúl."


Ajánljuk
background
4 Vélemény
Egészséges vizelet csomag
Készleten

A D-mannóz, amely magára köti az E-coli baktériumot és ezáltal megakadályozza a húgyúti fertőzéseket, még hatékonyabb lesz a Her Biotic probiotikus kultúrákkal kombinálva. A Her Biotic 6 különféle törzset tartalmaz, amelyek kifejezetten nőknek és igényeire vannak szabva. Hatását D-mannózzal és áfonyakivonatottal gazdagítva. Minden, ami a gyulladás leküzdésére kell, egy csomagban.

15.880 Ft 14.292 Ft Megtakarítás 1.588 Ft
Hasonló cikkek
Nika - Her Biotic
Nagyon fontos számomra, hogy mindig óvjam a szervezetemet a bosszantó gyulladásoktól. Újra és újra a Her Biotichoz fordulo...
Nives
A testmozgás és az egészséges táplálkozás nem elegendő. Ha a bél nem működik optimálisan és nem egészséges nem tudja felve...
Ramóna - Her Biotic + D- mannóz
Húgyúti gyulladásaim voltak, de a rátaláltam a Her biotic és a D- mannóz kiegészítőkre és azóta nincs problémám. Ajánlom!