Beáta - Maca + Her Biotic
A Her Biotic kapszula és a Maca kombinációja segített rendezni a felborult hormonális egyensúlyt. Rendszeres a menstruációm és nincs többé nőgyógyászati ​​problémám.

Véleményem: Két nőgyógyászati műtét után találtam rá az Instagramon a Her biotic termékre amit meg is rendeltem , nekem ez már az ötödik doboz . A harmadik hónapban hozzá rendeltem a Maca kapszulát is . Ez a két termék együtt teljesen rendbe rakta a felborult női szervem működését, pontosan megjön a menstruációm , zökkenőmentes. Minden nőnek ajánlani tudom aki nőgyógyászati műtét után van és felborult a ciklusa vagy csak oda figyelne magàra . Fantasztikus termékek és tényleg beváltak úgy ahogyan írnak róluk a leìràsokban.

Hálás vagyok a termékekért. Az életemet tették magabiztossá újra teljes egészben nőnek érzem magam . És a nőgyógyászati vizsgálat is kimutatta minden rendben van odalent . Ma már magabiztosan megyek a nőgyógyászati vizsgálatokra is .


Ajánljuk
background
5 Vélemény
Hormonális egyensúly csomag
Készleten
A hormonális egyensúly csomag nyugodt menstruációt, magas libidót, tiszta gondolatokat és sok energiát nyújt. A Her Biotic mikrobakultúrák 6 törzset tartalmaznak, amelyek segítenek a női problémák megoldásában. A szabályozott bélrendszer és a hormonok egyensúlyban lesznek a Maca szuperélelmiszer segítségével. A két termék fogyasztásával kevesebb női problémával fog szembesülni.
14.980 Ft 13.482 Ft Megtakarítás 1.498 Ft
Hasonló cikkek
Ilona- Her Biotic + Maca
A múltban mindig súlyos PMS-em volt. Nagyon érzelmes voltam, és sok hangulatingadozásom volt.
Nika - Maca
Maca kezdetben teljesen idegen volt számomra, de ma már nélkülözhetetlen a házi patikámban.
Orsi - Her Biotic
Hálás vagyok, hogy a fájdalmas menstruációs problémák már a múlté.