Fanni - Ashwagandha extract
Az Ashwagandha segített abban, hogy nyugodtabb legyek és jobban aludjak.

Szeretném elmondani a tapasztalatomat a Carnium Botanicals Ashwagandha kivonatáról. Ez egy fantasztikus gyökér, amit azért próbáltam ki, mert rossz volt az alvásminőségem. Mindig stresszes, ideges voltam a család, a munka és a gyerekek miatt.

Ezt a terméket egy internetes reklámban láttam. Megrendeltem, de nem voltak különösebb elvárásaim vagy elképzeléseim arról, hogy ez a termék hogyan és mennyit fog segíteni nekem. Most már a második dobozt szedem, és több mint egy hónap használat után már átaludtam az éjszakát, nem ébredek fel, és napközben sem vagyok olyan ingerlékeny, mint korábban. Mindenkinek ajánlom.  Ez egy tényleg fantasztikus termék! 


Ajánljuk
background
4 Vélemény
Ashwagandha extract
60 KAPSZULA
Készleten

Ashwagandha kivonat (KSM-66) a legmagasabb koncentrációval és a legjobb biológiai hozzáférhetőséggel. Az Ashwagandha a legtöbb kutatás és klinikai vizsgálat tárgya. Hozzájárul az optimális kognitív funkciókhoz, segít fenntartani a fizikai és szellemi teljesítőképességet a fáradtság és kimerültség időszakaiban.

 

8.490 Ft
Hasonló cikkek
Klára - Ashwagandha
Amikor a stresszel való leküzdésről van szó, az Ashwagandhát használom, egy adaptogén növényt, amely szabályozza a kortizo...
Veronika- Algae Omega 3
Az Alga Omega 3 szedése óta jobban érzem magam, a bőrömben kevesebb a szennyeződés, és jobb a memóriám.
Lendvai Lászlóné - Unibiotic
Jó néhány egészségügyi problémám van, amelyek befolyásolták az emésztésemet. Az Unibiotic használata óta az emésztésem vég...