Klaudia - Vegan Collagen Booster
A Vegan Collagen Booster több mint 3 éve a társam. Gondoskodik a hajamról és a körmömről, a bélnyálkahártya regenerációjáról és a csontok egészségéről.

„Az önmagam és az egészségem gondozására fordított idő nagyon értékes számomra, ezért nagyon körültekintően választom meg azokat a táplálékkiegészítőket, amelyeket a napi rutinom részévé válnak.

Több mint három éve az egyik állandó társam a Vegan Collagen Booster, amely teljesen természetes módon serkenti a szervezet saját kollagéntermelését. Tudom, hogy nem csak a feszes bőrre vagy a dús hajra szolgál.

Több okból is használom, de a leginkább a hajamon és a körmön veszem észre a változást , valamint a bélnyálkahártya egészségében egyaránt. Ezenkívül az egészségesebb csontokért is fogyasztom. Amikor problémáim voltak a hormonális hajhullással, a Vegan Collagen Booster volt az, ami segített a hajam állapotán. 

Az önmagamról való gondoskodás a prioritásom, így a Vegán Collagen Booster a rutinom kötelező része marad.”

Klaudia


Ajánljuk
background
4 Vélemény
Vegan Collagen Booster
60 KAPSZULA
Készleten

/ 1 hónapra elég / ** 306,33 Ft ** naponta

A Vegan Collagen Booster egy vegán anyagokon alapuló innovatív készítmény, amely természetes módon stimulálja a test  saját kollagén termelését. Segít fenntartani a feszes és ragyogó bőrt, a fényes hajat, az erős körmöket, az egészséges fogakat, a hajlékony ízületeket és az erős csontokat. 

9.190 Ft
Hasonló cikkek
Alexa - Vegan Collagen Booster
Egy hónapja kezdtem el szedni a VEGAN COLLAGEN BOOSTER -t, és garantálom, hogy az eredmények láthatóak, de mindenekelőtt é...
Anna- HerBiotic + D-mannóz
Megszabadultam a visszatérő hólyaghuruttól a Her Bioticnak és a D-mannóznak köszönhetően. Két csodálatos termék a nők egés...
Abigél - Her Biotic
Két hónapja rendeszeres Her Biotic étrend-kiegészítő fogyasztója vagyok és igazán elégedett vagyok a termékkel. Én is azok...