Léna - Natal Biotic
A Natal Biotic kapszulák nélkülözhetetlen társaim a terhesség alatt. Segítségükkel gondoskodtam a megfelelő emésztésről, ezzel párhuzamosan pedig felkészítem szervezetemet a szülésre.

"Bárcsak korábban tudtam volna ezekről a kapszulákról. Terhességem első heteiben erős fájdalmaim voltak a hasam alsó részén. 

Terhesség előtt Her Biotic probiotikumot fogyasztottam, így nem voltak emésztési problémáim. Nem gondoltam volna, hogy mégis ilyen problémákról van szó. 

Kiderült, hogy krónikus székrekedésben szenvedtem, amely gyakori terhességi problémának számít. Szerencsére a Carnium Botanicalsnál van megoldás a kismamáknak is! Azonnal a Natal Biotic mikrobiológia tenyészetek probiotikumját kezdtem fogyasztani és a problemáim néhány hét múlva megszűntek. A Natal Biotic kapszulákat az emésztésem rendbe hozásán kívül más okból is fogyasztom, hiszen természetes szülésben reménykedem. Tudom, hogy a szülés során baktériumok is átkerülnek a babába, és a Natal Biotic mikrobiológiai kultúrák fogyasztásával gondoskodom arról, hogy a baba azokat kapja meg, amelyek a legtöbb hasznot hozzák."

Léna


Ajánljuk
background
4 Vélemény
Natal Biotic
30 Kapszula
Készleten

/ 1 hónapra elég / ** 283Ft ** naponta

A Natal Biotic mikrobiális kultúrákon és Actazin-en (kiwi kivonat) alapuló étrend-kiegészítő , amelyet kifejezetten a terhes és szoptató nők jóléte érdekében hoztunk létre. 6 kiválasztott probiotikus törzset tartalmaz. Támogatja a bélflóra egészségét, javítja a tápanyagok felszívódását, természetes módon növeli a folsavat és segít erősíteni az immunrendszert.

8.490 Ft
Hasonló cikkek
Alexa - Vegan Collagen Booster
Egy hónapja kezdtem el szedni a VEGAN COLLAGEN BOOSTER -t, és garantálom, hogy az eredmények láthatóak, de mindenekelőtt é...
Sasha - Natal Biotic
Hiszem, hogy a 6 probiotikus törzsből álló sereg sikeresen védi az egészségemet és a babámat. A Natal Biotic kétségtelenül...
Nóra - Natal Biotic
Az évek során megtanultam, hogy nem csak kívül, hanem belülről is vigyázni kell magunkra. A test támogatására szülés után ...