Szandra - D-mannóz + Her biotic
A Her Biotica és a D-mannóz kapszula segítségével természetes módon tudtam megoldani a húgyúti fertőzésekkel való, régóta tartó küzdelmemet.

Èvek óta tartó húgyúti-fertőzèseim ès húgyhólyag gyulladàsom volt,szinte minden hónapban.

Eddig tőzegàfonya kapszulàval,illetve súlyosabb esetben antibiotikumos kezelèssel kezeltem a problèmàt. Ami természetesen nem szüntette meg a fertőzèst csak enyhítette,illetve a tüneteket kezelte egy ideig, de a  rèmàlom viszont mindig visszatért sajnos. Facebook reklàmkènt bukkantam rà a Carnium Botanicals ètrend-kiegèszìtő termékekre. Szerencsét próbáltam a kipróbàlàsàval,hátha segìt rajtam. Szerencsére nagy örömömre elmúltak a tünetek a Carnium Botanicals termèkeinek köszönhetően ès véglegesen vissza sem tèrtek a problèmàk. Csak ajánlani tudom ès boldog vagyok,hogy megkönnyìtette az èletemet. Semmi màs csodaszer nem segített rajtam.A képen látható terméket szedem rendszeresen a problèmàmra,de többféle kapszulát rendeltem az oldalról ès az összesel meg voltam elégedve. Egyet èrtek azzal,hogy az elkült üzenetemet felhasznàljàtok a weboldalon ès e-hìrekben mâs ember segìtèsère.Hàlàs vagyok mindenért, köszönöm Petra! 


Ajánljuk
background
4 Vélemény
Egészséges vizelet csomag
Készleten

A D-mannóz, amely magára köti az E-coli baktériumot és ezáltal megakadályozza a húgyúti fertőzéseket, még hatékonyabb lesz a Her Biotic probiotikus kultúrákkal kombinálva. A Her Biotic 6 különféle törzset tartalmaz, amelyek kifejezetten nőknek és igényeire vannak szabva. Hatását D-mannózzal és áfonyakivonatottal gazdagítva. Minden, ami a gyulladás leküzdésére kell, egy csomagban.

15.880 Ft 14.292 Ft Megtakarítás 1.588 Ft
Hasonló cikkek
Natali - D-mannóz
Évekig krónikus hólyaggyulladásban szenvedtem. Szerencsémre rátaláltam a Carnium Botanicals, D-mannóz termékére.
Ramóna - Her Biotic + D- mannóz
Húgyúti gyulladásaim voltak, de a rátaláltam a Her biotic és a D- mannóz kiegészítőkre és azóta nincs problémám. Ajánlom!
Anna- HerBiotic + D-mannóz
Megszabadultam a visszatérő hólyaghuruttól a Her Bioticnak és a D-mannóznak köszönhetően. Két csodálatos termék a nők egés...