Petra - Kids Biotic + Liposzómás C-vitamin
Az egészséges bélflóra segíti a tápanyagok felszívódását és erősíti az immunrendszert, ezért minden évben csinálunk egy Kids Biotic probiotikum kúrát gyermekeimmel.

A kisfiam azt mondja, hogy ha rendben van a hasa, akkor egészségesebb lesz és jobban érzi magát. 

Minden évben elvégzünk két kúrát mindkét gyereknél a Kids Biotic probiotikummal. 2 hónap ősszel és 2 hónap tavasszal. Tisztában vagyok vele, hogy az egészséges bélflóra jelentősen hozzájárul az egészségükhöz és a jólétükhöz.

Emelett egész évben liposzómás C-vitamint is fogyasztanak, ami támogatja az immunrendszer működését,a tápanyagfelvételt és javítja az agyműködést.


Ajánljuk
background
5 Vélemény
Kids Biotic: Probiotikum gyermekeknek C -vitaminnal
100 g
Készleten

A Kids Biotic mikrobiális kultúrák keveréke C -vitaminnal, különösen gyermekek számára, amelyek elősegítik a bél mikrobióta egyensúlyát.

Ezenkívül segít erősíteni az immunrendszert, védi a sejteket az oxidatív stressztől, növeli a tápanyagok felszívódását és csökkenti a fáradtságot.

5.790 Ft
Hasonló cikkek
Laura - Kidsbiotic
A gyereked folyamatosan meg van fázva és legyengült az immunrendszere, mint az én kicsimnek? Ismerem a megoldást, amelyet ...
Urszula - Kids Biotic
7 éve lettem először anya. Akkoriban nem sok probiotikum volt gyerekeknek a piacon. A Kids biotic-ot teszteltük, és a mai ...
Betti - Kidsbiotic
A Kidsbiotic -ot azért vettem meg, mert a probiotikumokon és prebiotikumokon kívül C -vitamint is tartalmaz, ami nagyon fo...